
150 gramų | cukraus pudra |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas (kukurūzų) |
700 mililitrų | pienas |
4 vienetai | kiaušiniai ((tryniai)) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilė |
100 gramų | šokoladas (juodas (70 proc. kakavos)) |
100 mililitrų | vanduo |
80 gramų | cukraus pudra |
30 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilė |
1 saujelė | putinas ((uogos)) |
Dubenyje suplakite kiaušinių trynius, įmaišykite stiklinę pieno ir krakmolo mišinio. Supilkite atgal į puodą su pienu, užkaiskite, maišydami užvirinkite, sumažinkite ugnį ir dar pavirkite kelias minutes.
Nukaiskite puodą, įmaišykite šaukštą sviesto ir vanilės ekstrakto. Supilkite pudingą į aukštas taures, atvėsinkite ir prieš patiekdami 3–4 val. palaikykite šaldytuve.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
-
Bandelės su kopūstais
-
Tortas Napoleonas
-
Meduolis
-
Kepsniukai su sūriu
-
Kreminis tortas su vyšniomis
-
Citrininis morkų pyragas su medumi
-
Pica su vištiena
-
Šokoladinis pyragas puodelyje
-
Svogūnų pyragas
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Paprastas obuolių pyragas
-
Mandarinius
-
Obuolių apkepas
-
„Torketti“
-
Keksiukai su uogomis
-
Naminiai vafliai
-
Šviesi kvietinė duona
-
Bandelės su aguonomis
Vanilinis pudingas su šokolado padažu ir putinais

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukraus pudra,
150 gramų -
Krakmolas, kukurūzų,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
700 mililitrų -
Kiaušiniai, (tryniai),
4 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Vanilė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Šokoladas, juodas (70 proc. kakavos),
100 gramų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Cukraus pudra,
80 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Vanilė,
1 arbatinis šaukštelis -
Putinas, (uogos),
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nedideliame puode sumaišykite cukrų ir krakmolą, įpilkite pieno. Nuolat maišydami šluotele, kaitinkite puodą ant vidutinės ugnies, kol mišinys sutirštės ir ims virti, sumažinkite ugnį ir pavirkite dar porą minučių. Nukaiskite puodą nuo ugnies.
Dubenyje suplakite kiaušinių trynius, įmaišykite stiklinę pieno ir krakmolo mišinio. Supilkite atgal į puodą su pienu, užkaiskite, maišydami užvirinkite, sumažinkite ugnį ir dar pavirkite kelias minutes.
Nukaiskite puodą, įmaišykite šaukštą sviesto ir vanilės ekstrakto. Supilkite pudingą į aukštas taures, atvėsinkite ir prieš patiekdami 3–4 val. palaikykite šaldytuve.Šokoladą sulaužykite gabalėliais, sviestą supjaustykite kubeliais. Sudėkite visus komponentus į puodą ir kaitinkite ant silpnos liepsnos. Įmeskite putino uogas ir šiek tiek pavirkite. Padažą pilkite ant pudingo.
Skanaus!