
Varškės kamuolėliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | varškė |
100 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | paprika (milteliai) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | sezamas (sėklos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
2.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
3.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Žiemos skanumynas
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Krevetės šoninės patale
-
Nesaldūs keksiukai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Lašišos vėrinukai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Naminiai traskuciai
-
Valgomos „Musmirės“
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Pingviniukai
-
Rūkytas lynas
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Aluje virti vėžiai
-
Marinuota skumbrė
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Kepti pomidorai su įdaru
Varškės kamuolėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Sezamas, sėklos,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...