Varškės kamuolėliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | varškė |
100 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | paprika (milteliai) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | sezamas (sėklos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
2.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
3.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtas vyniotinis
- Vaisių vėrinukai
- Labai skanūs sumuštiniai
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Avokadų laiveliai grilyje
- Keptos krevetės
- Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
- Šventiniai krepšeliai
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Sumuštinukai
- Užkandėlė „Fantazija“
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Švilpikai
- Pomidoriukai
- Krabų lazdelės tešloje.
- Įdarytos paprikos
- Greiti vištienos kąsneliai
Varškės kamuolėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Sezamas, sėklos,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...