Varškės kamuolėliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | varškė |
| 100 gramų | sviestas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | paprika (milteliai) |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės |
| 2 valgomieji šaukštai | sezamas (sėklos) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
2.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
3.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Naminis lavašas
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Greitai užraugti agurkai
-
Paprikų laiveliai
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Pomidorai su sūriu
-
Vištiena drebučiuose
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Žuvis tešloje
-
Pikantiškos sraigės
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Troškinti daržovių suktinukai
Varškės kamuolėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Sezamas, sėklos,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sutrinkite su minkštu sviestu ir grietine. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, paskaninkite mėgstamais prieskoniais, pipirais ir gautą masę pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
Iš atšalusios varškės masės suformuokite kamuolėlius, apvoliokite petražolėse, paprikos arba geltonuose pabarstukuose su sezamo sėklomis.
Kiekvieną kamuolėlį atsargiai dėkite į lėkštę, galima prieš tai įdėti į konditerinius popierinius maišelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
