Virta aviena su krapais
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | avienos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | poras |
| 5 vienetai | krapai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | kalendra |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Mažos sūrio picos
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Omleto keksiukai
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkės ruletai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
Virta aviena su krapais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Aviena,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Krapai,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
