
Virta aviena su krapais
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
5 vienetai | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Vasaros ežiukas
-
Velykinis užkandis
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Kumpio suktinukai
-
Padažas su avokadais
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Bulvės daniškai
-
Šaltiena su vištiena
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Sūrio kamuoliukai
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Velykų belaukiant
-
Silkių vyniotiniai
-
Užkandukai
Virta aviena su krapais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aviena,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Krapai,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...