
Virta aviena su krapais
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
5 vienetai | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinės braškės
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Paprastas burgeris
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Silkių vyniotiniai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Obuoliai tešloje
-
Naminė pica
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Ūmėdės padaže
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Įdarytos dešrelės
-
Sūrio kroketai
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Pikantiški krepšeliai
-
Cukinijos lazdeles
Virta aviena su krapais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aviena,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Krapai,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...