
Virta aviena su krapais
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
5 vienetai | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Keptas lietuviškas sūris
-
"Firminė" bulvytė
-
Migdolinės pelytės
-
Marinuota skumbrė
-
Kepenėlių tortas
-
Kibinai
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Omletas su kumpiu
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Sūrio piršteliai
-
Čeburėkai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Virti vėžiai
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
Virta aviena su krapais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aviena,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Krapai,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...