
Virta aviena su krapais
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
5 vienetai | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švediški vėžiai
-
Piciukai
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Vytintos dešros
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Kepti svogūnai tešloje
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Maltinukai drebučiuose
-
Piršteliai su kmynais
-
Greitai užraugti agurkai
-
Naminis lavašas
-
Varškės kamuolėliai
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Pikantiški krepšeliai
-
Helovyno užkandžiai
-
Lašišos vėrinukai
Virta aviena su krapais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aviena,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Krapai,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...