Virta aviena su krapais
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
5 vienetai | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventiniai krepšeliai
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Sūrio ir mėsos miksas
- Pakora
- Antienos filė su vyšnių padažu
- Sojos faršas su makaronais
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Vėrinukai
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- Užkandiniai spirgučiai prie alaus
- Gaspadoriaus užkanda
- Helovyno užkandžiai
- Naminis varškės sūris
- Vorų užkandėlė
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
- Pikantiškos rožytės
- Vištienos tortas
- Picos - ricos
- Naminė pica su faršu
Virta aviena su krapais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Aviena,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Krapai,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...