![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Virtos gelteklės
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
120 gramų | svarainiai |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Sūrio lazdelės
-
Naminiai traskuciai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Vytintos dešros
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Olivijos omletas
-
Skrebučiai su sūriu
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Marinuota skumbrė
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Silkė pataluose
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Svogūnai prie alaus
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Vištienos file užkandis
-
Skanios "Bačkutės"
-
Skani užkandėlė
-
Lašišos ir agurko užkandis
Virtos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svarainiai,
120 gramų -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...