
Virtos gelteklės
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
120 gramų | svarainiai |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sūrios lazdelės
-
Pica
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Šokoladinės braškės
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Traktoristo pietūs
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Sūrio rutuliukai
-
Faršo vyniotinis
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
Virtos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svarainiai,
120 gramų -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...