
Virtos gelteklės
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
120 gramų | svarainiai |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Riešutų užkandėlė
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Vorų užkandėlė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su persikais
-
Kepta duona
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Užkanda "Braškės"
-
Užtepėlė
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Cukinijų gardėsis
Virtos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svarainiai,
120 gramų -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...