Virtos gelteklės
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
120 gramų | svarainiai |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminis lavašas
- Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
- Dešrelės spiralėje
- Pomidorų užkandėlė
- Užkanda "Lelijos"
- Sultingas Kebabas
- Tortilijos su kumpeliu
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Šulinėliai su žandenomis
- Krevečių sumuštiniai
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
- Vėrinukai
- Šventiniai krepšeliai
- ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
- Lietuviški "sushiai"
- Suši su krabų lazdelėmis
- Migdoliniai kotletėliai
- Vištienos file užkandis
- Pica su pomidorais ir dešra
- Ančiukų širdelių užkandelė
Virtos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svarainiai,
120 gramų -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...