
Virtos gelteklės
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
120 gramų | svarainiai |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Liežuvio užkandėlė
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Įdarytos bandelės
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Obuoliai tešloje
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Girti čeburėkai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Švelnioji silkė
-
Užtepėlė su krabais
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Šokoladinės braškės
-
Duonos "suši"
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Rūkyti lašiniai
Virtos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svarainiai,
120 gramų -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...