Virtos gelteklės
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | gelteklės (šaknys) |
| 120 gramų | svarainiai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Obuoliai tešloje
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Šventinis kelmas
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Mini sumuštinukai
-
Naminė pica
-
Suvyniotos dešrelės
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
Virtos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svarainiai,
120 gramų -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
