
Virtos gelteklės
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
120 gramų | svarainiai |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brusketa
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Obuoliai tešloje
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Įdarytos paprikos
-
Bulvių košės kroketai
-
Naminiai traskuciai
-
Pikantiški migdolai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Piršteliai su aguonomis
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Duona su įdaru
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sumuštinukai
-
Bulviniai pyragėliai
-
Užtepėlė su tunu
Virtos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svarainiai,
120 gramų -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...