
150 gramų | kiauliena (liesa) |
1 arbatinis šaukštelis | žalumynų |
1.5 arbatinio šaukštelio | krakmolas (kukurūzų) |
6 vienetai | paprika |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis, apibarstoma prieskoniniais žalumynais, sumaišoma su vandenyje išleistu krakmolu ir valandą jame palaikoma. Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos 4 cm pločio juostelėmis. Sumaišomi padažui skirti produktai. Mėsa sudedama į gerai įkaitintą aliejų ir jame 30 sek. (kol pasikeičia spalva) pakepinama. Supjauslyti saldieji pipirai sukrečiami į likusį įkaitintą aliejų ir maišant 30 sek. pakepinami, o po to sumaišomi su mėsa bei padažu. Viskas dar keletą minučių pakepinama. Mėsa turi būti labai minkšta, o pipirai — gruzdūs. Vietoj ankštinių pipirų galima dėti porų arba kitų daržovių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sultingas Kebabas
-
Duona su įdaru
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Šaltiena su vištiena
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Švelnūs suktinukai
-
Suši
-
Vegetariškos picutės
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Bulvių pyragėliai
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Gruziniškas chačapuri
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Skrebučiai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Mylimųjų pica
-
Virtinukai su grybais
Žali ankštiniai pipirai su mėsa

-
Kiauliena, liesa,
150 gramų -
Žalumynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Krakmolas, kukurūzų,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Paprika,
6 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui papildomai reikės: šaukštas prieskoninių žalumynų, 1,5 šaukšto desertinio vyno, šaukštelis druskos, šaukštelis cukraus.
Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis, apibarstoma prieskoniniais žalumynais, sumaišoma su vandenyje išleistu krakmolu ir valandą jame palaikoma. Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos 4 cm pločio juostelėmis. Sumaišomi padažui skirti produktai. Mėsa sudedama į gerai įkaitintą aliejų ir jame 30 sek. (kol pasikeičia spalva) pakepinama. Supjauslyti saldieji pipirai sukrečiami į likusį įkaitintą aliejų ir maišant 30 sek. pakepinami, o po to sumaišomi su mėsa bei padažu. Viskas dar keletą minučių pakepinama. Mėsa turi būti labai minkšta, o pipirai — gruzdūs. Vietoj ankštinių pipirų galima dėti porų arba kitų daržovių.