Išvalyta žuvis, išėmus kaulus, sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, piene išmirkyto nuspausto batono, kiaušinių, prieskonių, grietinės, pasūdoma ir gerai išplakama mediniu šaukštu, kad masė būtų puri ir vienalytė. Iš jos, daromi nedideli kukuliai, pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar truputį patroškinami. Šiuos kukulius galima ir virti (10—15 min.) pasūdytame vandenyje.
Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, šalti — su krienais ar majonezu.
Šiuos kukulius galima įdaryti grybais, įdarymui imami 4—5 džiovinti grybai, išmirkomi, išverdami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, įberiama pipirų, druskos.

Žuvies kukuliai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
3 vienetai | batonas (riekės) |
0.5 stiklinės | pienas |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ežiukai
-
Šaltiena
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Suši gaminimas
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Fokačija su pagardais
-
Piciukai
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Sultingas Kebabas
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Įdaryti pomidorai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Duonos riekutės tešloje
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
Žuvies kukuliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Mairūnas
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis, išėmus kaulus, sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, piene išmirkyto nuspausto batono, kiaušinių, prieskonių, grietinės, pasūdoma ir gerai išplakama mediniu šaukštu, kad masė būtų puri ir vienalytė. Iš jos, daromi nedideli kukuliai, pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar truputį patroškinami. Šiuos kukulius galima ir virti (10—15 min.) pasūdytame vandenyje.
Karšti kukuliai tiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais, šalti — su krienais ar majonezu.
Šiuos kukulius galima įdaryti grybais, įdarymui imami 4—5 džiovinti grybai, išmirkomi, išverdami, smulkiai sukapojami, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, įberiama pipirų, druskos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...