Aluje virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
12 vienetų | vėžiai |
2 litrai | alaus |
1 stiklinė | vanduo |
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės pataluos vyniotinis
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Salotos „Antikvaras“
- Kepta duona
- Silkės užtepėlė
- Bulvytės fri
- Bulviniai pyragėliai
- Įdaryti pievagrybiai
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Kiaušinių krepšeliai
- Įdaryti kiaušiniai
- Greitai užraugti agurkai
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Suši gaminimas
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Naminis varškės sūris
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
Aluje virti vėžiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vėžiai,
12 vienetų -
Alus,
2 litrai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
au*ra
2009-06-07 22:11
ir alaus jau nebereikės po tokių užkandžių... %-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...