
Aluje virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
12 vienetų | vėžiai |
2 litrai | alaus |
1 stiklinė | vanduo |
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Kepenų paštetas
-
Krevetės patale
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Pomidorų užkandėlė
-
Virtinukai su grybais
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Svogūnai prie alaus
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
SPELTOS pica
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Sūrio kroketai
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Grybukai po sniegu
Aluje virti vėžiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vėžiai,
12 vienetų -
Alus,
2 litrai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
au*ra
2009-06-07 22:11
ir alaus jau nebereikės po tokių užkandžių... %-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...