
Aluje virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
12 vienetų | vėžiai |
2 litrai | alaus |
1 stiklinė | vanduo |
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Silkė su ryžiais
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Įdarytos paprikos
-
Kibinai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Virtinukai su grybais
-
Pikantiški migdolai
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Krevečių sumuštiniai
-
Parmezano morengai
-
Omletas su riešutais
-
Karališkos krevetės
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Rūkyti lašiniai
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
Aluje virti vėžiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vėžiai,
12 vienetų -
Alus,
2 litrai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
au*ra
2009-06-07 22:11
ir alaus jau nebereikės po tokių užkandžių... %-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...