
Bananinis keksas
INGREDIENTAI:
3 vienetai | bananai |
70 gramų | lydytas sūris |
8 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai |
25 gramai | juodojo šokolado |
25 gramai | pieniško šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bananus sutrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir išplakti. Sudėti grietinę, supilti lydytą sviestą ir išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Gautą tešlą padalyti į 3 dalis. 1 dalį įpilti į kekso formą ir dėti kepti, kol truputėlį pagels. Po to sudėti ant viršaus trupintą baltą šokoladą ir pilti antrą dalį tešlos, vėl pakepti kol pagels. Tada apibarstyti juodu šokoladu, pilti paskutinę dalį tešlos ir vėl dėti kepti, perkeliant ant aukštesnės orkaitės lentynėlės. Kepti tol, įsmeigus krapštuką jis lieka sausas. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbieriniai sausainiai
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Tortas su varškės kremu
-
Purus aviečių vyniotinis
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Sūrio pyragas
-
Kokosinė pynutė
-
Kūčiukai
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Keksiukai
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vasariškas tortas
-
Kalėdinis spanguolių pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
-
Varškės plokštainis
Bananinis keksas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bananai,
3 vienetai -
Lydytas sūris,
70 gramų -
Kvietiniai miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Juodasis šokoladas,
25 gramai -
Pieniškas šokoladas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bananus sutrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir išplakti. Sudėti grietinę, supilti lydytą sviestą ir išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Gautą tešlą padalyti į 3 dalis. 1 dalį įpilti į kekso formą ir dėti kepti, kol truputėlį pagels. Po to sudėti ant viršaus trupintą baltą šokoladą ir pilti antrą dalį tešlos, vėl pakepti kol pagels. Tada apibarstyti juodu šokoladu, pilti paskutinę dalį tešlos ir vėl dėti kepti, perkeliant ant aukštesnės orkaitės lentynėlės. Kepti tol, įsmeigus krapštuką jis lieka sausas. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...