Bananinis keksas
INGREDIENTAI:
3 vienetai | bananai |
70 gramų | lydytas sūris |
8 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai |
25 gramai | juodojo šokolado |
25 gramai | pieniško šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bananus sutrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir išplakti. Sudėti grietinę, supilti lydytą sviestą ir išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Gautą tešlą padalyti į 3 dalis. 1 dalį įpilti į kekso formą ir dėti kepti, kol truputėlį pagels. Po to sudėti ant viršaus trupintą baltą šokoladą ir pilti antrą dalį tešlos, vėl pakepti kol pagels. Tada apibarstyti juodu šokoladu, pilti paskutinę dalį tešlos ir vėl dėti kepti, perkeliant ant aukštesnės orkaitės lentynėlės. Kepti tol, įsmeigus krapštuką jis lieka sausas. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
- Bandelės su cinamonu (Kanelbullar)
- Baklava
- Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
- Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
- Danutės varškės pyragas
- Obuolių pyragas
- Varškės sausainiai
- Šviesi kvietinė duona
- Prancūziški rageliai su migdolais
- Minkštutis obuolių pyragas
- Skanūs sausainėliai
- Traškieji sausainiukai
- Pyragas "Karpatai"
- Slyvų pyragas
- Aguoniniai pyragėliai
- Bananų pyragas
- Sūrio pyragas
- Tortas su varškės kremu ir avietėmis
- Imbierinės žvaigždės
Bananinis keksas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bananai,
3 vienetai -
Lydytas sūris,
70 gramų -
Kvietiniai miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Juodasis šokoladas,
25 gramai -
Pieniškas šokoladas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bananus sutrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir išplakti. Sudėti grietinę, supilti lydytą sviestą ir išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Gautą tešlą padalyti į 3 dalis. 1 dalį įpilti į kekso formą ir dėti kepti, kol truputėlį pagels. Po to sudėti ant viršaus trupintą baltą šokoladą ir pilti antrą dalį tešlos, vėl pakepti kol pagels. Tada apibarstyti juodu šokoladu, pilti paskutinę dalį tešlos ir vėl dėti kepti, perkeliant ant aukštesnės orkaitės lentynėlės. Kepti tol, įsmeigus krapštuką jis lieka sausas. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...