Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 1 stiklinė | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 200 gramų | varškė |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
| 3 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Tešlai sumušame 4 kiaušinius, atidedame iš trynių į atskirą dubenį.
2.
Suberiame stiklinę cukraus, gerai viską išplakame.
3.
Į vieną stiklinę miltų įdedame šaukštelį kepimo miltelių, gerai juos išmaišom ir suberiame į išplaktus kiaušinius ir dar kartelį viską gerai išmaišome.
4.
Įdarui naudosime su atidėtu tryniu ir cukrumi (3-4 šaukštai) ištrintą varškę (plius šiek tiek citrinos sulčių).
5.
Obuolius nulupame ir supjaustome griežinėliais.
6.
Pasiruošiame skardą ir supilame pusę tešlos masės ant jos tolygiai paskirstome visą varškės įdarą ir užpilame likusią tešlos dalį.
7.
Griežinėliais supjaustytus obuolius įspaudžiame į tešlą, kepame 200⁰C temperatūroje apie 30-40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Saldus pyragas
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Ūkininkų pyragas
-
Karamelinis pyragas
-
Pyragas su kopūstais
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Šokoladinis pyragas puodelyje
-
Morkų pyragas su riešutais
-
Bananų keksas
-
Kuršėnų vyniotinis
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Kalėdinis keksas
-
Velykinis varškės traputis
-
Obuolių pyragas
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Trupiniuotis
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Miltai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Varškė,
200 gramų -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Obuoliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai sumušame 4 kiaušinius, atidedame iš trynių į atskirą dubenį.
Suberiame stiklinę cukraus, gerai viską išplakame.
Į vieną stiklinę miltų įdedame šaukštelį kepimo miltelių, gerai juos išmaišom ir suberiame į išplaktus kiaušinius ir dar kartelį viską gerai išmaišome.
Įdarui naudosime su atidėtu tryniu ir cukrumi (3-4 šaukštai) ištrintą varškę (plius šiek tiek citrinos sulčių).
Obuolius nulupame ir supjaustome griežinėliais.
Pasiruošiame skardą ir supilame pusę tešlos masės ant jos tolygiai paskirstome visą varškės įdarą ir užpilame likusią tešlos dalį.
Griežinėliais supjaustytus obuolius įspaudžiame į tešlą, kepame 200⁰C temperatūroje apie 30-40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
