500 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
20 gramų | mielės |
50 gramų | razinos |
1 stiklinė | aguonų |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
120 gramų | cukrus |
Pamirkykite vandenyje razinas.
Paruoškite tešlą: Miltus, ištirpintas mieles, vanilinį cukrų, cukrų, mirkytas razinas, truputį aguonų, plaktą kiaušinį, šiek tiek vandens ar pieno išmaišykite taip kad gautūsi nelipi tešla. Tešlą iškočiokite iki plono paviršiaus. Tešlos gale dėkite aguonas, tada pasukite tešlą ir vėl dėkite aguonas taip pyragą susukdami kaip vyniotinį. Paruoštą pyragą dėkite į kepimo formą ir palaikykite šiltoje orkaitėje kad iškiltų. Po to kepkite kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keksas su razinomis
- Pynutės su šokoladu
- Vištienos pyragas
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Sūrio desertas
- Žuvies pyragas
- Rudeniškas moliūgų skanumynas
- Kriaušių pyragas
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Pyragas su šaldytomis braškėmis
- Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
- Trupininis pyragas
- Tiramisu
- Lengvas pyragas
- Varškės-riešutų keksas "Margutis"
- Everestas
- Lengvas pyragas
- Obuolių pyragas su chalva
- Pyragas su riešutiniu - šokoladiniu morengu
Pyragas su aguonomis ir razinomis
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Mielės,
20 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Aguonos,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pamirkykite aguonas vandenyje (į stiklinę aguonų pripilkite vandens ir sumaišykite su 3 šaukšteliais cukraus).
Pamirkykite vandenyje razinas.
Paruoškite tešlą: Miltus, ištirpintas mieles, vanilinį cukrų, cukrų, mirkytas razinas, truputį aguonų, plaktą kiaušinį, šiek tiek vandens ar pieno išmaišykite taip kad gautūsi nelipi tešla. Tešlą iškočiokite iki plono paviršiaus. Tešlos gale dėkite aguonas, tada pasukite tešlą ir vėl dėkite aguonas taip pyragą susukdami kaip vyniotinį. Paruoštą pyragą dėkite į kepimo formą ir palaikykite šiltoje orkaitėje kad iškiltų. Po to kepkite kol gražiai paruduos.
Komentarai (15)
-
rasa
2013-10-21 22:50
ryt tikrai bus isbandytas
-
kornelija
2013-02-06 12:46
Skaniai pavalgiau .Isbandykite ir jūs :super:
-
Danguole
2012-02-02 14:23
NOrejau paklausti o mieles tiesiog istirpinti ant orkaites arba mikrobangeje? :)
-
neringa
2010-11-02 14:21
pabandysim isikept ;-)
-
jurgita
2010-10-16 11:47
Mmmmm......
Kepiau,labai patiko,skanu! Aciu uz gera recepta!
-
Ilona
2010-02-13 18:48
Kaip skaniai atrodo :mmm: Reiks pamėgint :super:
-
Agne
2010-01-03 16:29
Isbandziau :-) Iskilo graziai, atrodo graziai, tik kita karta deciau dagiau cukraus ir razinu :-) Su pienu skanu!
-
petriukas
2009-12-12 20:06
skanumelisssssss 100% :-D :super: ;-) :-)
-
Iltis
2009-11-26 14:37
butinai pabandysiu :valgau:
-
jena
2009-11-18 09:54
kepsiu ir as,simpatiskai atrodo,