
Berlyno pjausnys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | mėsa (karvės tešmuo) |
2 litrai | vanduo |
1 vienetas | svogūnai |
4 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | gvazdikėliai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Tešmuo gerai nuplaunamas, užpilamas šaltu vandeniu ir apverdamas. Po to jis nukošiamas ir vėl užpilamas 2 L virinto vandens. Įdedamas svogūnas, suberiami prieskoniai, įpilamas šaukštas druskos. Verdama ant nedidelės ugnies dar 4 val., kol tešmuo visai suminkštėja. Po to jis supjaustomas 0,5 cm storio riekelėmis, gerai pavoliojamas miltuose, suvilgomas plaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose, iš abiejų pusių apkepinamas smarkiai įkaitintame aliejuje ir pasūdomas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Tortilijos
-
Sotieji zrazai
-
Čipolino galvelės
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Vasaros šašlykiukas
-
Įdarytos paprikos
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Kiniškos šventės namuose
-
Karališkas kepsnys
-
Čanachai su čiobreliais
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Kotletukai su morkomis
-
Kalakutienos maltiniai
-
Virtos naminės dešrelės
-
Mėsa su apelsinais
Berlyno pjausnys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, karvės tešmuo,
500 gramų -
Vanduo,
2 litrai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Gvazdikėliai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Kvietiniai miltai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešmuo gerai nuplaunamas, užpilamas šaltu vandeniu ir apverdamas. Po to jis nukošiamas ir vėl užpilamas 2 L virinto vandens. Įdedamas svogūnas, suberiami prieskoniai, įpilamas šaukštas druskos. Verdama ant nedidelės ugnies dar 4 val., kol tešmuo visai suminkštėja. Po to jis supjaustomas 0,5 cm storio riekelėmis, gerai pavoliojamas miltuose, suvilgomas plaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose, iš abiejų pusių apkepinamas smarkiai įkaitintame aliejuje ir pasūdomas.
Reklama:
Komentarai (5)
-
vytas
2010-07-19 18:57
Tarybiniais laikais peršėrė mane namie tuo tešmeniu,nemokėjo gaminti,tai buvo kaip guminis. )))
Mėsos tada trūkdavo parduotuvėse,buvo pinigų-nebuvo ką pirkti.Šiandien atvirkščiai.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...