Bulvės su jogurtu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 8 vienetai | bulvių (vidutinės) |
| 200 gramų | jautiena (kumpis , virtas) |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | petražolės |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 5 vienetai | pomidorai (slyviniai) |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 300 gramų | jogurtas |
| 1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves su lupena nuplaukite su šepetėliu ir perpjaukite pusiau. Išskobti minkštimą, palikti apie 0,5 cm storio sieneles. Minkštimą susmulkinkite. Kumpį, svogūną ir sūrį supjaustykite smulkiais kubeliais. Pomidorus nuplikyti, nulupti odelę ir supjaustyti kubeliais. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti bulvių minkštimą ir svogūnus. Juos sumaišyti su prieskoniais, petražolėmis kumpiu, sūriu ir pomidorais. Bulvių puseles išdėlioti ant aliejumi išteptos skardos, pridėti įdaro ir kepti apie 50 minučių 180 0C. Iškeptas bulves patiekti su jogurtiniu padažu: jogurtą sumaišyti su susmulkintais česnakais, pagal skonį įberti petražolių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsniukai
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Bulvių paplotėliai
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Holishki (balandėliai)
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Keptos armonikos
-
Aguročiai su grybais
-
Žuvis pagal Ingą
-
Ryžių pudingas
-
Kepti patisonai
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Makaronai su faršu
Bulvės su jogurtu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, vidutinės,
8 vienetai -
Jautiena, kumpis , virtas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Petražolės
-
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorai, slyviniai,
5 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Jogurtas,
300 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves su lupena nuplaukite su šepetėliu ir perpjaukite pusiau. Išskobti minkštimą, palikti apie 0,5 cm storio sieneles. Minkštimą susmulkinkite. Kumpį, svogūną ir sūrį supjaustykite smulkiais kubeliais. Pomidorus nuplikyti, nulupti odelę ir supjaustyti kubeliais. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti bulvių minkštimą ir svogūnus. Juos sumaišyti su prieskoniais, petražolėmis kumpiu, sūriu ir pomidorais. Bulvių puseles išdėlioti ant aliejumi išteptos skardos, pridėti įdaro ir kepti apie 50 minučių 180 0C. Iškeptas bulves patiekti su jogurtiniu padažu: jogurtą sumaišyti su susmulkintais česnakais, pagal skonį įberti petražolių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
arminas
2011-03-22 17:30
apsisikau :bloga: :super:
-
as2
2011-02-15 23:52
:super: skanu,galim vietoj virto ,parukyta kumpi ,ir paprika dadeti...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
