
Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
500 gramų | mėsa (malta (kokią mėgstat)) |
200 mililitrų | aliejaus ((kepimui)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves išverdame, nukošiame, sutriname (galime sumalti). Pagardiname prieskoniais ir vienu kiaušiniu, gerai išmaišome. Įmaišome krakmolą.
2.
Faršą pasiruošiam kaip kotletams (sumaišome su prieskoniais likusiu kiaušiniu, galima pridėti mėgstamų priedų).
3.
Formuojame kaip žemaičių blynus. Kepame gerai įkaitusiuose riebaluose (aliejaus turi būti tiek kad apsemtų pusę blyno). Kepam ant vidutinės ugnies, kad spėtų ir vidus iškepti.
4.
Pagardiname mėgstamais preidais kaip prie cepelinų ar tų pačių žemaičių. (grietinė, spirgučiai..).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaičių blynai su varške
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Šventiniai blynai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Bulviniai blynukai
-
Bulviniai blynai su dešrelėmis
-
Bulviniai blynai su sezamais
-
Bulviniai blynai
-
Orkaitėje užkepti bulviniai blynai su pievagrybiais, kumpiu ir sūriu
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulviniai blynai su moliūgais
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Žemaičių blynai
-
Blynai su moliūgais
-
Bulviniai blynai
-
Virtų bulvių blyneliai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Bulviniai blynai su sūriu
Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1.5 kilogramo -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Mėsa, malta (kokią mėgstat),
500 gramų -
Aliejus, (kepimui),
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išverdame, nukošiame, sutriname (galime sumalti). Pagardiname prieskoniais ir vienu kiaušiniu, gerai išmaišome. Įmaišome krakmolą.
Faršą pasiruošiam kaip kotletams (sumaišome su prieskoniais likusiu kiaušiniu, galima pridėti mėgstamų priedų).
Formuojame kaip žemaičių blynus. Kepame gerai įkaitusiuose riebaluose (aliejaus turi būti tiek kad apsemtų pusę blyno). Kepam ant vidutinės ugnies, kad spėtų ir vidus iškepti.
Pagardiname mėgstamais preidais kaip prie cepelinų ar tų pačių žemaičių. (grietinė, spirgučiai..).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...