Burokėlių rūgštis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | burokėliai |
| 2 litrai | vanduo |
| 1 vienetas | duona (riekė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Burokėliai gerai išplaunami šepetuku, plonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, sudedami į stiklinį arba emaliuotą indą, užpilami virintu šiltu vandeniu, įdedama riekelė (arba plutelė) duonos. Uždengiama subadytu popieriumi ir pastatoma šiltoje patalpoje (18—20°C). Po kelių dienų, kai skystis pasidaro rūgštus, nupilamas į butelius ir sandariai uždalomas. Likusius burokėlius galima pakartotinai užpilti vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Svarainiai cukruje
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Agrastų marmeladas
-
Paprikia su medum
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Konservuota adžika
-
Konservuoti grybai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Pomidorai savo sultyse
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Slyvų uogienė
-
Marinuotos vyšnios
-
Pomidorai su želatina
-
Vyšnių uogienė
Burokėlių rūgštis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Vanduo,
2 litrai -
Duona, riekė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėliai gerai išplaunami šepetuku, plonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, sudedami į stiklinį arba emaliuotą indą, užpilami virintu šiltu vandeniu, įdedama riekelė (arba plutelė) duonos. Uždengiama subadytu popieriumi ir pastatoma šiltoje patalpoje (18—20°C). Po kelių dienų, kai skystis pasidaro rūgštus, nupilamas į butelius ir sandariai uždalomas. Likusius burokėlius galima pakartotinai užpilti vandeniu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
