Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.

Duona su česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | duona (riekelėmis, juoda) |
5 skiltelės | česnakas |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota skumbrė
-
Paprikų valtelės
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sūrio piršteliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Ikrų užkandėlė
-
Silkė su daržovėmis
-
Vaisių vėrinukai
-
Pievagrybių garnyras
-
Įdaryta paprika
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Sūrio lazdelės
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kepta duona su padažu
-
Omletas su krevetėmis
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
Duona su česnaku
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, riekelėmis, juoda,
4 vienetai -
Česnakas,
5 skiltelės -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas-virėjas
2011-10-19 22:17
ir aš panašų receptą darau,tik su sviestu ir dešra arba lašiniais ir be druskos :-D
-
vilija
2011-08-02 13:35
panasu recepta valgiau tik be druskos :-)
-
jurga
2011-04-07 22:41
na manau reikia juoda kietesne duona imti,turetu iseiti ;-)
-
ema
2010-08-12 09:59
nesupratau, kaip šviežią duona galima įtrinti česnaku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...