Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.

Duona su česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | duona (riekelėmis, juoda) |
5 skiltelės | česnakas |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Įdarytos bulvės
-
Silkė patale
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Sumuštinukai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Ispaniški sandvičiai
-
Silkės užkandelė
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Bulvių pyragėliai
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Skanūs sumuštiniai
-
Šaltiena
-
Daržovių miksas "Vasara"
Duona su česnaku
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, riekelėmis, juoda,
4 vienetai -
Česnakas,
5 skiltelės -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas-virėjas
2011-10-19 22:17
ir aš panašų receptą darau,tik su sviestu ir dešra arba lašiniais ir be druskos :-D
-
vilija
2011-08-02 13:35
panasu recepta valgiau tik be druskos :-)
-
jurga
2011-04-07 22:41
na manau reikia juoda kietesne duona imti,turetu iseiti ;-)
-
ema
2010-08-12 09:59
nesupratau, kaip šviežią duona galima įtrinti česnaku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...