Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.
Duona su česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | duona (riekelėmis, juoda) |
| 5 skiltelės | česnakas |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Farširuota lydeka
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Kepta duona
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Gurmanų suktinukai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Šaltiena su vištiena
-
Kūčiukai
-
Silkės ruletai
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Silkė pataluose
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
Duona su česnaku
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, riekelėmis, juoda,
4 vienetai -
Česnakas,
5 skiltelės -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas-virėjas
2011-10-19 22:17
ir aš panašų receptą darau,tik su sviestu ir dešra arba lašiniais ir be druskos :-D
-
vilija
2011-08-02 13:35
panasu recepta valgiau tik be druskos :-)
-
jurga
2011-04-07 22:41
na manau reikia juoda kietesne duona imti,turetu iseiti ;-)
-
ema
2010-08-12 09:59
nesupratau, kaip šviežią duona galima įtrinti česnaku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
