Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.

Duona su česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | duona (riekelėmis, juoda) |
5 skiltelės | česnakas |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Vištienos drebučiai
-
Originalūs sumuštiniai
-
Salotos ananase
-
Kepti svogūno žiedai
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Sūri širdelė
-
Lašišos rafaelo
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Kiškienos paštetas
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Užkandėlė su šonine
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Nesaldūs keksiukai
-
Silkių bokšteliai
-
Šokoladiniai vaisiai
Duona su česnaku
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, riekelėmis, juoda,
4 vienetai -
Česnakas,
5 skiltelės -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas-virėjas
2011-10-19 22:17
ir aš panašų receptą darau,tik su sviestu ir dešra arba lašiniais ir be druskos :-D
-
vilija
2011-08-02 13:35
panasu recepta valgiau tik be druskos :-)
-
jurga
2011-04-07 22:41
na manau reikia juoda kietesne duona imti,turetu iseiti ;-)
-
ema
2010-08-12 09:59
nesupratau, kaip šviežią duona galima įtrinti česnaku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...