
Greiti kopūstų blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 galva | kopūstai (apie 650 gr) |
2 vienetai | kiaušiniai |
8 valgomieji šaukštai | miltai |
1 vienetas | svogūnai (mažų) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintų petražolių |
0.333333 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).
2.
Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.
3.
Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.
4.
Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų.
5.
Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus! Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Krevečių blyneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Virtinukai su sūriu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Šokoladiniai blynai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Brokolių blyneliai
-
Kvietinių miltų blynai
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Morkų blyneliai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Blynai su kukurūzais
-
Grikių blynai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Blyneliai su razinomis
-
Moliūgų blynai
Greiti kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, apie 650 gr,
1 galva -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, mažų,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintos petražolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).
Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.
Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.
Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų.
Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus! Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Algis Vaznelis
2019-06-16 14:14
Labai skanus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...