
Greiti kopūstų blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 galva | kopūstai (apie 650 gr) |
2 vienetai | kiaušiniai |
8 valgomieji šaukštai | miltai |
1 vienetas | svogūnai (mažų) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintų petražolių |
0.333333 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).
2.
Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.
3.
Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.
4.
Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų.
5.
Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus! Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su grybais
-
Moliūgų blynai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Kopūstų blynai
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Sorų blynai
-
Blynukai su kukurūzais
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Grikių blynai
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Moliūgų kotletukai
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Blynai su morkomis
Greiti kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, apie 650 gr,
1 galva -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, mažų,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintos petražolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).
Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.
Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.
Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų.
Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus! Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Algis Vaznelis
2019-06-16 14:14
Labai skanus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...