Greiti kopūstų blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 galva | kopūstai (apie 650 gr) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 8 valgomieji šaukštai | miltai |
| 1 vienetas | svogūnai (mažų) |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | džiovintų petražolių |
| 0.333333 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).
2.
Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.
3.
Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.
4.
Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų.
5.
Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus! Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių blynai
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Blynai su grūdėta varške
-
Blynai su morkomis
-
Makaroninis su krabais
-
Tuno blyneliai
-
Brokolių blyneliai
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Blynai
-
Amerikietiški blyneliai
-
Grikių miltų blyneliai
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
Greiti kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, apie 650 gr,
1 galva -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, mažų,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintos petražolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Liucija
Gaminimo eiga:
Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).
Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.
Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.
Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų.
Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus! Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Algis Vaznelis
2019-06-16 14:14
Labai skanus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
