
Hamburgiška ungurio sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | ungurys (šviežias) |
500 gramų | kiauliena (kaulai) |
125 gramai | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
šiek tiek | žalumynų ( (įvairūs)) |
80 gramų | slyvos (džiovintos) |
0.5 stiklinės | žirniai (švieži) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
1 stiklinė | krapai (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kaulai ir rūkytas kumpis užpilami 1,5L vandens ir verdama. Išviręs sultinys perkošiamas per sietelį. Pirmiausia į sultinį sudedami žalumynai, po to — žalieji žirneliai ir mirkytos džiovintos slyvos, o po 10 min.— paruošti ungurio gabalai. Sriuba pasūdoma, įberiama pipirų, cukraus, krapų. Išvirusi sriuba tučtuojau paduodama valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Burokėlių sriuba
-
Lapienė su mėsa
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Špinatų sriuba
-
Maltos mėsos ir porų sriuba
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Dilgėlių sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Grybų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
Hamburgiška ungurio sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ungurys, šviežias,
500 gramų -
Kiauliena, kaulai,
500 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
125 gramai - Žalumynai, (įvairūs)
-
Slyvos, džiovintos,
80 gramų -
Žirniai, švieži,
0.5 stiklinės - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Krapai, smulkinti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaulai ir rūkytas kumpis užpilami 1,5L vandens ir verdama. Išviręs sultinys perkošiamas per sietelį. Pirmiausia į sultinį sudedami žalumynai, po to — žalieji žirneliai ir mirkytos džiovintos slyvos, o po 10 min.— paruošti ungurio gabalai. Sriuba pasūdoma, įberiama pipirų, cukraus, krapų. Išvirusi sriuba tučtuojau paduodama valgyti.
Reklama:
Komentarai (6)
-
javas
2010-09-07 13:15
niam niam.... :soku:
-
Mikas
2010-02-24 11:07
Man skani sriuba ir vien iš ungurių
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...