![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Įdaryti svogūnai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
70 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | svogūnai (dideli) |
300 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai (smulkaii pjaustyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuluptus svogūnus nupjaukite prie šaknų. Svogūnus perpjaukite pusiau ( skersai ) , atskirkite vieną nuo kito sluoksnius. Gauname 7 - 10 '' dubenėlių ''. Juos nuplikykite verdančiu vandeniu. Paruoškite įdarą. Į faršą dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos, prieskonius ir smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį (trupučiuką palikite viršui apibarstyti) . Viską kruopščiai išmaišykite. Svogūnus dėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkite įdaro, ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 30 min. 220 °C temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veganiškas skanėstas
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Vištiena su traškia plutele
-
Paprasti balandėliai
-
Įdaryta cukinija
-
Šveicariška veršiena
-
Kepenys japoniškai
-
Varškės apkepas
-
Kukuliukai švediškai
-
Keptas jautienos kumpis
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Sūrio kepsnys
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Kepta triušiena
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Negaluojančios paprikos
-
Virtinukai su vištiena
Įdaryti svogūnai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, fermentinis,
70 gramų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Svogūnai, dideli,
3 vienetai -
Mėsa, malta,
300 gramų -
Svogūnai, smulkaii pjaustyti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus svogūnus nupjaukite prie šaknų. Svogūnus perpjaukite pusiau ( skersai ) , atskirkite vieną nuo kito sluoksnius. Gauname 7 - 10 '' dubenėlių ''. Juos nuplikykite verdančiu vandeniu. Paruoškite įdarą. Į faršą dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos, prieskonius ir smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį (trupučiuką palikite viršui apibarstyti) . Viską kruopščiai išmaišykite. Svogūnus dėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkite įdaro, ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 30 min. 220 °C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...