Įdaryti svogūnai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 70 gramų | sūris (fermentinis) |
| 2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| šiek tiek | druska |
| 3 vienetai | svogūnai (dideli) |
| 300 gramų | mėsa (malta) |
| 1 vienetas | svogūnai (smulkaii pjaustyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuluptus svogūnus nupjaukite prie šaknų. Svogūnus perpjaukite pusiau ( skersai ) , atskirkite vieną nuo kito sluoksnius. Gauname 7 - 10 '' dubenėlių ''. Juos nuplikykite verdančiu vandeniu. Paruoškite įdarą. Į faršą dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos, prieskonius ir smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį (trupučiuką palikite viršui apibarstyti) . Viską kruopščiai išmaišykite. Svogūnus dėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkite įdaro, ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 30 min. 220 °C temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Grikių apkepas
-
Kepta antiena
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Obuolių kukuliai
-
Triušis raudonojo vyno marinate
-
Kiaulienos kotletai
-
Perlinių kruopų kotletai
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Skanus varškės apkepas
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Kelmas
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Zrazai
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Aluje troškinta jautiena
-
Keptos ančiukų kulšelės
Įdaryti svogūnai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, fermentinis,
70 gramų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Svogūnai, dideli,
3 vienetai -
Mėsa, malta,
300 gramų -
Svogūnai, smulkaii pjaustyti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus svogūnus nupjaukite prie šaknų. Svogūnus perpjaukite pusiau ( skersai ) , atskirkite vieną nuo kito sluoksnius. Gauname 7 - 10 '' dubenėlių ''. Juos nuplikykite verdančiu vandeniu. Paruoškite įdarą. Į faršą dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos, prieskonius ir smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį (trupučiuką palikite viršui apibarstyti) . Viską kruopščiai išmaišykite. Svogūnus dėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkite įdaro, ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 30 min. 220 °C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
