Ievos uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.2 kilogramo | cukrus |
600 mililitrų | vanduo |
1 kilogramas | ieva (uogos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Slyvų kompotas
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Konservuoti žirneliai
- Svarainiai cukruje
- Braškių uogienė
- Itališkos daržovių salotos
- Konservuoti špinatai
- Rabarbarų tyrė
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Kiauliena drebučiuose
- šparaginės pupelės - marinate
- Sedulos vaisių drebučiai
- Erškėtrožių uogienė
- Pomidorai savo sultyse
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Vyšnių uogienė 2
- Rabarbarai žiemai
Ievos uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
600 mililitrų -
Ieva, uogos,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...