![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Ievos uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.2 kilogramo | cukrus |
600 mililitrų | vanduo |
1 kilogramas | ieva (uogos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai savo sultyse
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Apelsininė cukinija
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Marinuoti grybai
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Šaldyti grybai
-
Pomidorai su želatina
-
Vyšnių kompotas
-
Vyšnių uogienė 2
-
Erškėtrožių uogienė
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Slyvų kompotas
Ievos uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
600 mililitrų -
Ieva, uogos,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...