
Ievos uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.2 kilogramo | cukrus |
600 mililitrų | vanduo |
1 kilogramas | ieva (uogos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų marmeladas
-
Itališkos daržovių salotos
-
Lietuviška obuolienė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Mėlynių kompotas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Braškinė uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuoti žirneliai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
Ievos uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
600 mililitrų -
Ieva, uogos,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...