
Ievos uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.2 kilogramo | cukrus |
600 mililitrų | vanduo |
1 kilogramas | ieva (uogos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų uogienė
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Lietuviška obuolienė
-
Mišrainė su ryžiais
-
Kriaušių kompotas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Svarainių kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Grybų sultys
-
Vyšnių kompotas
-
Aviečių džemas
-
Konservuoti žirneliai
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Marinuoti burokėliai
Ievos uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
600 mililitrų -
Ieva, uogos,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsirpusias uogas nuplauti, blanširuoti, sudėti į emaliuotą indą ir užpilti karštu sirupu (1,2 kg cukraus, 0,6 litro vandens 1 kg uogų). Uogienę išvirti vienu kartu. Išdėlioti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...