
Kakavinis pyragas su juodais serbentais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
5 valgomieji šaukštai | miltai |
3 valgomieji šaukštai | kakava |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus (rudas) |
200 gramų | kondensuotas pienas |
200 gramų | sviestas |
1 vienetas | citrinos |
1 stiklinė | juodieji serbentai (juodi) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išplaktus kiaušinius sumaišyti su sutirštintu pienu, sumaišytu su tirpintu sviestu, bei ruduoju cukrumi. Išmaišyti, įspausti puses citrinos sulčių, vėl permaišyti.
2.
Į gautą mase supilti miltus, sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais. Išmaišyti supilti uogas, vėl išmaišyti.
3.
Pilti į sviestuotą kepimo formą, dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 45 min..
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
-
Prancūziškas pyragas
-
Vaisių tortas
-
Pyragas "Kiselius"
-
Kurmio kalnelis
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Obuolių ir riešutų pyragas
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
-
Spalvotas varškės pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Velykinis pyragas su įdaru
Kakavinis pyragas su juodais serbentais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Kakava,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus, rudas,
1 valgomasis šaukštas -
Kondensuotas pienas,
200 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Juodieji serbentai, juodi,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplaktus kiaušinius sumaišyti su sutirštintu pienu, sumaišytu su tirpintu sviestu, bei ruduoju cukrumi. Išmaišyti, įspausti puses citrinos sulčių, vėl permaišyti.
Į gautą mase supilti miltus, sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais. Išmaišyti supilti uogas, vėl išmaišyti.
Pilti į sviestuotą kepimo formą, dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 45 min..
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...