
Karališkos krevetės paprastai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
24 vienetai | krevetės ( be kevalo, karališkos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (čili) |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų užtepelė
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Naminis lavašas
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Kiškienos paštetas
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Lietuviški "sushiai"
-
Seniai besmegeniai
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
Karališkos krevetės paprastai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės, be kevalo, karališkos,
24 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Pipirai, čili
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...