
Karališkos krevetės paprastai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
24 vienetai | krevetės ( be kevalo, karališkos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (čili) |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Įdaryta paprika
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Avokadas su varške
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Silkė su svogunais marinate
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Spalvingi iešmeliai
-
Naminis varškės sūris
-
Padažas su avokadais
-
Įdaryti pomidorai
-
Dešriukai
Karališkos krevetės paprastai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės, be kevalo, karališkos,
24 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Pipirai, čili
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...