Karališkos krevetės paprastai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
24 vienetai | krevetės ( be kevalo, karališkos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (čili) |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybų užtepelė
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Sumuštiniai su lašiša
- Suktinukai su sūriu ir kumpiu
- Silkės užtepėlė
- Salotos ananase
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Vabaliukai
- Įdaryti obuoliai
- Silkė su salotomis
- Karališkas užkandis prie degtinės
- Silkė su daržovėmis
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Pašteto ryšulėliai lavaše
- Persikai įdarytį triušiena
- Silkių vyniotiniai
- Agurkų užkandis su varškės mase
- Sumuštiniai "Laiveliai"
- Užtepėlė su krabais
Karališkos krevetės paprastai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės, be kevalo, karališkos,
24 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Pipirai, čili
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...