Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.

Karštos gelteklės riešutų padaže
INGREDIENTAI:
3 vienetai | gelteklės (šaknys) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | graikiniai riešutai (smulkinti) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
100 gramų | vynuogių sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | melisa |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos faršas su makaronais
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Pingviniukai
-
Piršteliai su kmynais
-
Kepti svogūno žiedai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Sauliaus kibinai
-
Pica studentiška
-
Marinuota silkė su paprika
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Nesaldūs keksiukai
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Salotos „Antikvaras“
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Varškės ir duonos blynai
-
Silkių vyniotiniai
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
Karštos gelteklės riešutų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Vynuogių sultys,
100 gramų - Aliejus
- Melisa
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...