Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
Karštos gelteklės riešutų padaže
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | gelteklės (šaknys) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | graikiniai riešutai (smulkinti) |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 100 gramų | vynuogių sultys |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | melisa |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
SPELTOS pica
-
Omletas mažiesiems
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Pikantiškos rožytės
-
Žalumynų indeliai su krevetėmis
-
Traktoristo pietūs
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Bananų pica
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Aitri kepta šoninė
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Kibinai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
Karštos gelteklės riešutų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Vynuogių sultys,
100 gramų - Aliejus
- Melisa
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
