Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Karštos gelteklės riešutų padaže
INGREDIENTAI:
3 vienetai | gelteklės (šaknys) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | graikiniai riešutai (smulkinti) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
100 gramų | vynuogių sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | melisa |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Užtepėlė
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Naminiai traskuciai
-
Valentino sumuštinukai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Silkės užkandėlė
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Karštos bandelės
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Pica
-
Lašišos bokšteliai
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Suši su lašiša
-
Keptos krevetės
-
Skanūs sumuštiniai
-
Seniai besmegeniai
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
Karštos gelteklės riešutų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Vynuogių sultys,
100 gramų - Aliejus
- Melisa
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...