Sprandinę supjaustome į du kepsnelius, pabarstome druska, pipirais ir apkepiname ant stiprios ugnies iki traškios plutelės (kepti iš abiejų pusių). Svogūną, supjaustome ir sumaišome su majonezų. Kepsnelius sudedam ant skardos, ant kepsnelių sudedam svogūnų masė ir apibarstome sūrių. Kepame 200 °C temp. orkaitėje apie pusvalandį.
Skanaus.
Kepsneliai su sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 300 gramų | kiauliena (sprandinė) |
| 120 gramų | sūris |
| 1 galva | svogūnai |
| šiek tiek | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Kepsneliai su sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiauliena, sprandinė,
300 gramų -
Sūris,
120 gramų -
Svogūnai,
1 galva - Majonezas
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome į du kepsnelius, pabarstome druska, pipirais ir apkepiname ant stiprios ugnies iki traškios plutelės (kepti iš abiejų pusių). Svogūną, supjaustome ir sumaišome su majonezų. Kepsnelius sudedam ant skardos, ant kepsnelių sudedam svogūnų masė ir apibarstome sūrių. Kepame 200 °C temp. orkaitėje apie pusvalandį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
inga
2015-02-06 22:57
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
