
4 kilogramai | anties |
15 vienetų | bulvių |
3 valgomieji šaukštai | medus (skystas) |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
3 valgomieji šaukštai | garstyčios |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai sumalti) |
1 stiklinė | česnakas |
Įtrinkite druska ir pipirais.
Česnaką sugrūskite.
Išmaišykite medų su citrinos sultimis ir garstyčiomis. Į šią masę įmaišykite česnaką. Marinatu ištepkite antį.
Leiskite įsigerti marinatui. Palaikykite antį 2 valandas šaldytuve, o jei turite daugiau laiko – visą parą.
Į antį pridėkite bulvių ir įdėkite į „kepimo rankovę“. Kiek bulvių netilps į antį, pridėkite šalia. Užriškite rankovės galus.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes. Po to rankovę atsargiai pradurkite ir prakirpkite. Kepkite dar 30 minučių, kad antis apskrustų.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Turkiškas kebabas
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Ryžių kepsneliai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Karbonadai iš faršo
-
Įdaryti makaronai
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Makaronai su faršu
-
Vištiena kepta su daržovėmis
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Iškylos dešrelės
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Makaronai su krevetėmis
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Žuvis tešloje
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
Kepta antis su bulvių įdaru

-
Antis,
4 kilogramai -
Bulvės,
15 vienetų -
Medus, skystas,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, šviežiai sumalti
-
Česnakas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Antį apdorokite ir nuplaukite šaltu vandeniu.
Įtrinkite druska ir pipirais.
Česnaką sugrūskite.
Išmaišykite medų su citrinos sultimis ir garstyčiomis. Į šią masę įmaišykite česnaką. Marinatu ištepkite antį.
Leiskite įsigerti marinatui. Palaikykite antį 2 valandas šaldytuve, o jei turite daugiau laiko – visą parą.
Į antį pridėkite bulvių ir įdėkite į „kepimo rankovę“. Kiek bulvių netilps į antį, pridėkite šalia. Užriškite rankovės galus.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes. Po to rankovę atsargiai pradurkite ir prakirpkite. Kepkite dar 30 minučių, kad antis apskrustų.
Skanaus!
Komentarai (8)
-
Marija
2017-04-15 19:38
Aš kepu pagal šį receptą jau ne pirmą kartą. Labai skaniai gaunasi :) Bulviu niekuo nebarstau, uztenka nuo anties imarinavimo, česnako dedu beveik visą galvute :)
-
Arunas
2015-12-22 12:13
Paprastai antis kepa 2.5-3val. O ne 1val. Cia ne vista.
-
kestas
2015-01-15 12:27
Bandysiu,o bulvėms kokių prieskonių nereikia? O tikrai tiek daug česnako?
-
jurate
2015-01-11 11:44
Nu kepu....bet kas gausis tai nz....kai iskeps..bus matyt...:-!
-
deimante
2013-12-03 12:31
Jo dek stikline drasiai...
-
cesnakai
2013-03-28 12:11
tikrai cesnako stikline? ne galvute?