Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.
Skanaus!

Kepta lašiša su gervuogių padažu
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | imbieras |
250 mililitrų | gervuogės (uogienė) |
0.5 kilogramo | lašiša (filė) |
35 gramai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Žuvies maltiniai
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Kukurūzų apkepas
-
Bulvių armonikos
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Žuvies kukuliukai
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Paprikų laiveliai
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Veršienos muštiniai
-
Grybų kotletai
-
Menkės kotletukai
-
Brokolių blyneliai
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Vištiena su sojų daigais
Kepta lašiša su gervuogių padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Cukrus
-
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai - Imbieras
-
Gervuogės, uogienė,
250 mililitrų -
Lašiša, filė,
0.5 kilogramo -
Sviestas,
35 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...