Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.
Skanaus!
Kepta lašiša su gervuogių padažu
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | cukrus |
| 1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| šiek tiek | imbieras |
| 250 mililitrų | gervuogės (uogienė) |
| 0.5 kilogramo | lašiša (filė) |
| 35 gramai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tradicinė pica
-
Kelmučių kotletukai
-
Makaronai su faršu
-
Spagečių pica
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Šonkauliukai kepti orkaitėje
-
Bananiniai varškėčiai
-
Kopūstienė su grybais
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Vištienos kepsniukai
-
Žuvis su cukinija
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Lauko čili sriuba
-
Plovas su baklažanais
-
Žuvis tešloje
-
Burokėlių apkepas
-
Žuvies užkepėlė
Kepta lašiša su gervuogių padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Cukrus
-
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai - Imbieras
-
Gervuogės, uogienė,
250 mililitrų -
Lašiša, filė,
0.5 kilogramo -
Sviestas,
35 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
