Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.
Skanaus!

Kepta lašiša su gervuogių padažu
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | imbieras |
250 mililitrų | gervuogės (uogienė) |
0.5 kilogramo | lašiša (filė) |
35 gramai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sotūs pietūs
-
Vištiena su abrikosais
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Malta mėsa tešloje
-
Blauzdelės grilyje
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Varškėtukai
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Kepenys su mandarinais
-
Žuvies paplotėliai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Žuvies pyragas
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
Kepta lašiša su gervuogių padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Cukrus
-
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai - Imbieras
-
Gervuogės, uogienė,
250 mililitrų -
Lašiša, filė,
0.5 kilogramo -
Sviestas,
35 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...