Įdaryti dideli pievagrybiai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
10 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
100 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | sūris (DŽIUGAS tarkuotas) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.
2.
Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.
3.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).
4.
Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.
5.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Sojų plovas
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Makaronai su lašiša
- Kibinai "Su meile"
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
- Marinuoti kiaulienos šonkauliai
- Balandėliai pagal Viką
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Skaniausi kibinai
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Avienos šašlykai
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Maltinukai su sūriu
- Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
- Pyragėliai su daržovėmis
- Ryžių blynai
- Įdaryti griežčiai
Įdaryti dideli pievagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Pievagrybiai, dideli,
10 vienetų -
Mėsa, malta,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, DŽIUGAS tarkuotas,
50 gramų - Petražolės
- Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.
Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).
Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...