KEPTA ŽUVIS MARINATE
Jūros lydeka, menkė ar kita šaldyta žuvis dvi valandas pamirkoma vandenyje su actu (actas ištraukia jūros žuvies specifinį kvapą), žuvis nuplaunama, supjaustoma gabaliukais, apveliama miltais, sumaišytais su druska ir maltais pipirais, kepama aliejuje. Ataušinama. Gabalai dedami į indą ir užpilami saldžiarūgščiu skaidriu marinatu ar aštriu pomidorų padažu. Palaikoma 2—3 val. Žuvis sudedama į didesnę silkinę, puošiama virtų morkų griežinėliais ar aliejuje pakepintomis obuolių skiltelėmis, užbarstoma žalumynais.

Kepta žuvis marinate
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | jūros lydeka (ar menkė) |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | morkos (virtos) |
šiek tiek | obuoliai |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Daržovių užkandėlė
-
Traktoristo pietūs
-
Migdolinės pelytės
-
Cukinija su feta sūriu
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Cukinijos lazdeles
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Piršteliai su aguonomis
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Baklažanų suktinukai
-
Šaltiena
-
Krevetės su pomidorais
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Mėsos duona
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Marinuota silkė su paprika
-
Krevečių sumuštiniai
Kepta žuvis marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Jūros lydeka, ar menkė
- Actas
- Kvietiniai miltai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Pomidorų padažas
- Morkos, virtos
- Obuoliai
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
KEPTA ŽUVIS MARINATE
Jūros lydeka, menkė ar kita šaldyta žuvis dvi valandas pamirkoma vandenyje su actu (actas ištraukia jūros žuvies specifinį kvapą), žuvis nuplaunama, supjaustoma gabaliukais, apveliama miltais, sumaišytais su druska ir maltais pipirais, kepama aliejuje. Ataušinama. Gabalai dedami į indą ir užpilami saldžiarūgščiu skaidriu marinatu ar aštriu pomidorų padažu. Palaikoma 2—3 val. Žuvis sudedama į didesnę silkinę, puošiama virtų morkų griežinėliais ar aliejuje pakepintomis obuolių skiltelėmis, užbarstoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...