KEPTA ŽUVIS MARINATE
Jūros lydeka, menkė ar kita šaldyta žuvis dvi valandas pamirkoma vandenyje su actu (actas ištraukia jūros žuvies specifinį kvapą), žuvis nuplaunama, supjaustoma gabaliukais, apveliama miltais, sumaišytais su druska ir maltais pipirais, kepama aliejuje. Ataušinama. Gabalai dedami į indą ir užpilami saldžiarūgščiu skaidriu marinatu ar aštriu pomidorų padažu. Palaikoma 2—3 val. Žuvis sudedama į didesnę silkinę, puošiama virtų morkų griežinėliais ar aliejuje pakepintomis obuolių skiltelėmis, užbarstoma žalumynais.
Kepta žuvis marinate
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | jūros lydeka (ar menkė) |
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | pomidorų padažas |
| šiek tiek | morkos (virtos) |
| šiek tiek | obuoliai |
| šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkutė su cinamonu
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Sūrio suktinukai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Helovyno voriukai
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Šokoladinės vynuogės
-
Japoniški suktinukai
-
Galva
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Cukinijos lazdeles
-
Kepti svogūnai tešloje
-
Vaisių buketas
Kepta žuvis marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Jūros lydeka, ar menkė
- Actas
- Kvietiniai miltai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Pomidorų padažas
- Morkos, virtos
- Obuoliai
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
KEPTA ŽUVIS MARINATE
Jūros lydeka, menkė ar kita šaldyta žuvis dvi valandas pamirkoma vandenyje su actu (actas ištraukia jūros žuvies specifinį kvapą), žuvis nuplaunama, supjaustoma gabaliukais, apveliama miltais, sumaišytais su druska ir maltais pipirais, kepama aliejuje. Ataušinama. Gabalai dedami į indą ir užpilami saldžiarūgščiu skaidriu marinatu ar aštriu pomidorų padažu. Palaikoma 2—3 val. Žuvis sudedama į didesnę silkinę, puošiama virtų morkų griežinėliais ar aliejuje pakepintomis obuolių skiltelėmis, užbarstoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
