
Kiaulienos šaltiena
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | kiauliena (galva) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir, kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Faršo vyniotinis
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Užkandėlė su šonine
-
Olandiška silkė
-
Užkandis su unguriu
-
Sūrio lazdelės
-
Tradicinė silkė
-
Naminė pica
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Silkė su daržovėmis
-
Skrebučiai su sūriu
-
Duonos riekutės tešloje
-
Šokoladinės braškės
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
Kiaulienos šaltiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiauliena, galva,
0.5 vieneto -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir, kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...