Kiaulienos šaltiena
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | kiauliena (galva) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir, kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventinis kelmas
- Sūrio lazdelės
- Grilintas camembertas
- Pusryčių užkandėlė
- Mini picos su trupintu gaudos sūriu
- Grybai krepšeliuose
- Vaisių užkandėlė "Havajai"
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Troškinti daržovių suktinukai
- Parmezano morengai
- Skrebučiai
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Silkutė su cinamonu
- Įdaryti kiaušiniai lukštuose
- Skrebučiai su sūriu
- Sveiki brokolių rutuliukai
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Sūrio užkandis prie vyno
- Liežuvio užkandėlė
- Virtinukai su grybais
Kiaulienos šaltiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiauliena, galva,
0.5 vieneto -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir, kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...