
Kiaulienos šaltiena
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | kiauliena (galva) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir, kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinis užkandis
-
Įdaryti avokadai
-
Kiaušiniai su arbata
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Mėsos duona
-
Migdolinės pelytės
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Dinos sumuštinukai
-
Vaisių vėrinukai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Meilės pica su Spelta
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Gruziniškas chačapuri
-
Omleto keksiukai
-
Salotos „Antikvaras“
-
Varškės kamuolėliai
-
Bulviniai traškučiai
Kiaulienos šaltiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiauliena, galva,
0.5 vieneto -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir, kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...