
Kotletai lenkiškai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | kiaulės kepenys (maltos) |
100 gramų | kiaulės širdis |
200 gramų | kiaulienos faršas (riebesnis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 vienetai | bandelės (piene mirkyta, riekutėmis) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Maltas kepenis, širdį ir faršą sumaišome, įmušame kiaušinį, įdedame piene mirkytą bandelę, prieskonius ir viską išminkome. Darome pailgus kotletukus ir kepame orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Smaližių liežuvis
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Aštrus šašlykas
-
Kiaulienos kotletai
-
Sprandinės kepsnys
-
Įdaryti pomidorai
-
Suadytas karbonadas
-
Buritos (burritos)
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Kepta kiškiena marinate
-
Šašlykai vyno marinate
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Kepta marinuota veršiena
Kotletai lenkiškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kepenys, maltos,
100 gramų -
Kiaulės širdis,
100 gramų -
Kiaulienos faršas, riebesnis,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Bandelės, piene mirkyta, riekutėmis,
2 vienetai - Prieskoniai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltas kepenis, širdį ir faršą sumaišome, įmušame kiaušinį, įdedame piene mirkytą bandelę, prieskonius ir viską išminkome. Darome pailgus kotletukus ir kepame orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Indre
2018-08-19 21:40
Nu nedabaigtas receptas... gaila, nes turetu but skanu. Sirdi gal ir permalti ar bent smulkiai supjaustyti... temperaturoj kokioj kept...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...