
200 gramų | kvietiniai miltai |
80 gramų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
10 gramų | mielės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
Įdaras: 1 šaukštas tirpinto sviesto, 2 šaukštai pomidorų padažo, 200 gr. dešros ar kumpio, 200 gr Rokiškio sūrio, daržovių pagal skonį - pomidorai, agurkai, pipirai, alyvuogės... . Ištepkite tešlos blyną sviestu, pomidorų padažu, pabarstykite smulkiai pjaustytos dešros, mėgstamų daržovių, galiausiai užberkite smulkiai tarkuoto lydyto sūrio. Produktus įdarui galite dėti pagal savo skonį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių duona
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Keksiukai su varškės sūriu
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Geriausias citrininis keksas
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Kiškio pyragaičiai
-
Mielinė tešla ir jos įdarai
-
Drezdeno tortas
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Tinginių pyragas
-
Persikiniai sausainiai su kokosu
-
Tortas "Seklyčia"
-
Teisininko pica
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Kalėdinis tortas
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
Kvietinis picos padas

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės,
10 gramų - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visi produktai turi būti šilti. Mieles, dalį pieno, porą šaukštų miltų ir žiupsnelį cukraus gerai sumaišykite ir pastatykite šiltai, kol pakils (maždaug 15 min.). Supilkite į likusius miltus išplaktą kiaušinį, ištirpintą sviestą (arba margariną), visus likusius produktus bei iškilusią tešlą ir viską gerai išmaišykite. Jeigu tešla bus per skysta įberkite truputį miltų. Tešlą pridenkite celofanu ir pastatykite šiltai kol pakils (maždaug 0,5 - 1 val.). Iškirpkite skardos dydžio kepimo popieriaus lakštą (maždaug 30 x 27 cm., galį būtį didesnis), padėkite ant stalo ir ant jo kočiokite iš paruoštos tešlos ploną picos padą per visą popieriaus lakštą. Kepimo popierių su iškočiota tešla perneškite į skardą ir dėkite picai skirtą įdarą. Paruoštą picą pridenkite ir pastatykite 30 min. šiltai. Kepkite karštoje orkaitėje, maždaug 15 minučių, kol gražiai apskrus.
Įdaras: 1 šaukštas tirpinto sviesto, 2 šaukštai pomidorų padažo, 200 gr. dešros ar kumpio, 200 gr Rokiškio sūrio, daržovių pagal skonį - pomidorai, agurkai, pipirai, alyvuogės... . Ištepkite tešlos blyną sviestu, pomidorų padažu, pabarstykite smulkiai pjaustytos dešros, mėgstamų daržovių, galiausiai užberkite smulkiai tarkuoto lydyto sūrio. Produktus įdarui galite dėti pagal savo skonį.
Komentarai (5)
-
Armandas
2016-12-29 17:19
Kodel nrreike varndes