Pirmiausia kiaušinius su cukrumi išplakti mikseriu, tada sudėti miltus, grietinę, kepimo miltelius (čia bus tešla).
Dabar į jūsų turimą skardą įpilti truputį aliejaus, paberti uogų ir užpilti tešlos, tada vėl uogų ir tešlos, na taip padaryti keletą sluoksnių.
Kai iškeps pabarstykite cukraus pudra, o jei norite galite ir cukrumi.
Skanaus !!!

Mėlynių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | cukrus |
2.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 litras | mėlynės |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
-
Bananiniai keksiukai su grietinėlės likerio kremu
-
Riešutinis pyragas
-
Niujorko pyragas
-
"Traškio" bandelė
-
Desertinis sausainis Aukselis
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Citrinų pyragas
-
Obuolių pyragas su chalva
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Bulvių ir morkų blyneliai
-
Bananų duonelė
-
Rožės
-
Skandinaviškos bandelės
-
Sveikuolių duona
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Sausainiai "Smėlio juostos"
-
Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
Mėlynių pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2.5 stiklinės -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Mėlynės,
1 litras -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia kiaušinius su cukrumi išplakti mikseriu, tada sudėti miltus, grietinę, kepimo miltelius (čia bus tešla).
Dabar į jūsų turimą skardą įpilti truputį aliejaus, paberti uogų ir užpilti tešlos, tada vėl uogų ir tešlos, na taip padaryti keletą sluoksnių.
Kai iškeps pabarstykite cukraus pudra, o jei norite galite ir cukrumi.
Skanaus !!!
Reklama:
Komentarai (3)
-
sandra
2013-07-18 14:37
skanu !!! pabandziau patiko ir dar karta bandysiu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...