Pyragas su kopūstais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | grietinė | |
200 gramų | majonezas | |
šiek tiek | miltai | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai (nepilnas) | |
Įdarui: | ||
šiek tiek | kopūstai | |
šiek tiek | morkos | |
šiek tiek | aliejaus | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įdarui susmulkintus kopūstus it tarkuotas morkas patroškinti gilioje keptuvėje (aliejaus šaukštelis + vanduo). Pagardinti.
2.
Tešlai sumaišyti majonezą, grietinę, kiaušinius. Sudėti kepimo miltelius ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip kaimiška grietinė. Viską gerai išmaišyti. Pasūdyti ar ne – priklauso nuo majonezo.
3.
Pyrago formą sutepti aliejumi/sviestu (sviestu skaniau) ir pilti 1/2 tešlos. Tada tolygiai paskirstyti įdarą ir užpilti likusią tešlą.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180°C temp. orkaitėje apie 35-40 minučių.
Labai skanu ir paprasta :)
Labai skanu ir paprasta :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokosinis pyragas
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Plokštainis su abrikosais ir varške
- Pyragas su varške
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Karolio obuolių pyragas
- Velykinė banda
- Įvairių vaisių pyragas
- Varškės ir sūrio apkepas
- Mielinis kringelis
- Pyragas su aguonomis ir razinomis
- Kondensuoto pieno keksas
- Bananinis tortas-pyragas
- Obuolių tarta
- Morkų tortas
- Karamelinis pyragas
- Vyniotnis su aguonomis
- Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
- Trupiniuotis
Pyragas su kopūstais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Grietinė,
200 gramų -
Majonezas,
200 gramų - Miltai
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kepimo milteliai, nepilnas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui susmulkintus kopūstus it tarkuotas morkas patroškinti gilioje keptuvėje (aliejaus šaukštelis + vanduo). Pagardinti.
Tešlai sumaišyti majonezą, grietinę, kiaušinius. Sudėti kepimo miltelius ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip kaimiška grietinė. Viską gerai išmaišyti. Pasūdyti ar ne – priklauso nuo majonezo.
Pyrago formą sutepti aliejumi/sviestu (sviestu skaniau) ir pilti 1/2 tešlos. Tada tolygiai paskirstyti įdarą ir užpilti likusią tešlą.
Kepti įkaitintoje iki 180°C temp. orkaitėje apie 35-40 minučių.
Labai skanu ir paprasta :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai