
1 vienetas | tešla (bemielė, sluoksniuota) |
3 vienetai | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | cukraus pudra |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spelta duona su sėklomis
-
Keksiukai su kefyru
-
Pikantiška duona
-
Žagarėliai
-
Tortas su varškės kremu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
-
Varškės ir obuolių pyragas
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
-
A la Brownie
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Trupiniuotis
-
Duona su abrikosais ir riešutais
-
Imbierinis namelis
-
Paprastuoliai sausainukai
-
Keksai su morkomis
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Sausainiukai pailgiukai su varške
-
Avižinukai
Rožės

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, bemielė, sluoksniuota,
1 vienetas -
Obuoliai,
3 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti. Kiekvieną tešlos lakštą perpjauti išilgai (išeis 12juostelių). Obuolius perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjaustyti plonais griežinėliais. Užvirinti apie vieną litrą vandens, sudėti obuolių griežinėlius ir virti apie 10 min. Obuolius atsargiai išimti, atvėsinti. Kiaušinį suplakti. Cukrų sumaišyti su cinamonų. Imam vieną tešlos juostelę, sutepame kiaušinių, sudedame obuolių griežinėlius išilgai palei visą tešlos juostelę taip, kad viršutinė obuoliukų puse su odele išsikištu už tešlos(telpa kokie 5-6 griežinėliai). Apibarstome cukraus-cinamono mišinių. Sulenkiame perpus tešlos juostelę šiek tiek prispausdami obuolius. Suvyniojame ruletu ir pastatome į keksiukams kepti skirtą formą. Taip suvyniojame visas juosteles. Apibarstome likusiu cukraus-cinamono mišinių. Kepam 180° temp. apie 15-20 min. Atvėsusias apibarstome cukraus pudra.