![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
1 vienetas | tešla (bemielė, sluoksniuota) |
3 vienetai | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | cukraus pudra |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Žagarėliai “Gėlytės”
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Varškės spurgos
-
Kriaušių pyragas
-
Įdarytas batonas prie sriubos
-
Kepenėlių duona
-
Kepta eglutė
-
Sausainukai su cinamonu
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Meduoliai
-
Mėlynių pyragas
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Vyniotnis su aguonomis
-
Imbieriniai keksiukai
-
Gardus medaus pyragas
-
Obuolių pyragas
Rožės
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, bemielė, sluoksniuota,
1 vienetas -
Obuoliai,
3 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti. Kiekvieną tešlos lakštą perpjauti išilgai (išeis 12juostelių). Obuolius perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjaustyti plonais griežinėliais. Užvirinti apie vieną litrą vandens, sudėti obuolių griežinėlius ir virti apie 10 min. Obuolius atsargiai išimti, atvėsinti. Kiaušinį suplakti. Cukrų sumaišyti su cinamonų. Imam vieną tešlos juostelę, sutepame kiaušinių, sudedame obuolių griežinėlius išilgai palei visą tešlos juostelę taip, kad viršutinė obuoliukų puse su odele išsikištu už tešlos(telpa kokie 5-6 griežinėliai). Apibarstome cukraus-cinamono mišinių. Sulenkiame perpus tešlos juostelę šiek tiek prispausdami obuolius. Suvyniojame ruletu ir pastatome į keksiukams kepti skirtą formą. Taip suvyniojame visas juosteles. Apibarstome likusiu cukraus-cinamono mišinių. Kepam 180° temp. apie 15-20 min. Atvėsusias apibarstome cukraus pudra.