
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | tešla (sluoknsiuota) |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
1 sauja | špinatai |
5 vienetai | pomidorai (maži) |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, druską, smulkintus špinatus ir česnako skiltelę.
3.
Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus įspausti per pusę perpjautus mažus pomidorus.
4.
Kepti iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiramisu
-
Tinginys
-
Pyragas su kopūstais
-
Gardus medaus pyragas
-
Pupelių chocolate brownie
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Duona su pomidorais
-
Moliūgų pyragas
-
Mano pyragas
-
Baltas greitpyragis
-
Šokoladinis keksas
-
Jogurto indelio pyragas
-
Varškės ir kuskuso pyragas
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla, sluoknsiuota,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
-
Špinatai,
1 sauja -
Pomidorai, maži,
5 vienetai - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, druską, smulkintus špinatus ir česnako skiltelę.
Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus įspausti per pusę perpjautus mažus pomidorus.
Kepti iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...