Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | mėsa (malta, maišyta) |
1 arbatinis šaukštelis | akmens druskos (malunėlyje) |
1 pundelis | mėta (šviežios) |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos |
1 pakelis | mocarela sūris (rutuliukai (po 15 g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais) |
100 mililitrų | sultinys (vištienos) |
500 gramų | pomidorai (trinti) |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis |
1 skiltelė | česnakas (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas.
2.
Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C temperatūros.
3.
Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Įdaryti piepagrybiai
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Holishki (balandėliai)
- Aurimo šašlykas
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Kepsnys su persikų padažu
- Kiaulienos šašlykas
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Kiaulienos šašlykai
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Naminiai kotletukai
- Apkepas „Greitukas“
- Vyne troškintas triušis
- Strėvos suktinis kitaip
- Šašlykas baltojo vyno marinate
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Triušienos kukuliai
- Kibinai "Su meile"
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta, maišyta,
500 gramų -
Akmens druska, malunėlyje,
1 arbatinis šaukštelis -
Mėta, šviežios,
1 pundelis -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Mocarela sūris, rutuliukai (po 15 g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais,
1 pakelis -
Sultinys, vištienos,
100 mililitrų -
Pomidorai, trinti,
500 gramų -
Džiovintas raudonėlis,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas, smulkinti,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas.
Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C temperatūros.
Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Vytofilas
2014-05-12 14:25
lebai skany mesą
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...