Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Morengai
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
225 gramai | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
- Aviečių pyragas
- Šokoladiniai sausainukai
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Obuolių pyragas
- Tartaletės su vaisiais
- Bulvinis pyragas
- Varškės sausainiai
- Bandelės su dešrele
- Astos obuolių pyragas
- Paprastas šokoladinis pyragas
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Varškės pyragas
- Obuolių pyragas
- Naminiai riestainiukai
- Keksiukai su spanguolėmis
- Cukinijų pyragas
- Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
- Bananiniai SPELTA keksiukai
Morengai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai -
Cukraus pudra,
225 gramai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Konjakas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...