Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.

Morengai
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
225 gramai | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lengvas pyragas
-
Malta mėsa tešloje
-
Tinginys
-
Kalėdiniai imbieriniai sausainiai
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Spelta duona su sėklomis
-
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Sausainiai su džiovintais ananasais
-
Keksas su Dumle saldainiais ir aitriosiomis paprikomis
-
Grietinėlės pyragas
-
Medaus duona
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Sausainiukai-pumpačiukai
-
Plokštainis su abrikosais ir varške
-
Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Dvispalvis pyragas
-
Abrikosų pyragas
Morengai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai -
Cukraus pudra,
225 gramai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Konjakas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...