Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.

Morengai
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
225 gramai | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietinių pyragas
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Nekeptas varškės tortas
-
Citrinų duona
-
Bandelės su grybų įdaru
-
Žaliosios eglutės
-
Jogurtiniai vafliai
-
Citrininiai keksiukai
-
Avietiniai keksiukai
-
Meilės sausainiai
-
Pyragas "Kiselius"
-
Sausainiai su mandarinais ir avietėmis
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Varškės pyragas
-
Meškiukas su siurprizu
-
Moliūgo keksas su vyšniomis
-
Obuolių sausainiai
-
Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
-
Pupelių chocolate brownie
-
Mini čeburekai
Morengai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai -
Cukraus pudra,
225 gramai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Konjakas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...