Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.

Morengai
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
225 gramai | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su daržovių įdaru
-
Paprasti lietuviški sausainiai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Bandelės su varške
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
-
Nugos tortas
-
Grikių duona
-
Persikiniai sausainiai su kokosu
-
Varškės pyragas
-
Tortas „Bitutė“
-
Obuolių pyragas
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Lazdelės su sūriu
-
Tortas meilės dienai
-
Saldus pyragas
-
Moliūginiai meduoliai
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Meilės sausainiai
Morengai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai -
Cukraus pudra,
225 gramai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Konjakas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...