Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Morengai
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
225 gramai | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Medaus ir kriaušių pyragas
- Keksiukai "Raudonasis aksomas"
- Mielinė tešla ir jos įdarai
- Šlapias pyragas
- Grybukai
- Moliūgų pyragas
- Nykštukų pyragaičiai
- Skanus obuolių pyragas
- Keksiukai su baltuoju šokoladu
- Grybų pyragas
- Paplotėliai su bananais
- Medaus tortukas
- Aguonų pyragas su puta
- Amerikietiškos spurgytės
- Velykinė banda
- Keksiukai su avietėmis
- Tortas su maskarponės sūriu
- Pertepti karameliai vafliai
- Keksiukai su šokoladu ir bananais
- Sausainiai "Žvaigždutė"
Morengai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai -
Cukraus pudra,
225 gramai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Konjakas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...