![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Morkų pudingas
INGREDIENTAI:
12 vienetų | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 vienetas | obuoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Ropių piure
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Žirnių tyrė
-
Rabarbarų tyrė
-
Avižinės košės apkepas
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Karamelinė košė
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Žirnienė su grybais
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Kukurūzų košė
Morkų pudingas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Morkos,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Obuoliai,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė - Cinamonas
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...