
Morkų pudingas
INGREDIENTAI:
12 vienetų | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 vienetas | obuoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti ryžiai
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Vištiena su bulvių koše
-
Makaroniada
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Mango ir bananų tyrė
-
Karamelinė košė
-
Ropių piure
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Kvietinė košė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Graikiškos bulvės
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Manų košės kukuliai
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Pieniška ryžių košė
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Melionų- manų košė
Morkų pudingas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Morkos,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Obuoliai,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė - Cinamonas
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...