Morkų pudingas
INGREDIENTAI:
| 12 vienetų | morkos |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 0.5 stiklinės | manų kruopos |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 stiklinė | grietinė |
| šiek tiek | cinamonas |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Grikių košė su sūriu
-
Rytietiškas rizotas
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Manų ir moliūgų košė
-
Virti žirniai
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Moliūginė košė
-
Manų košė su bananais
-
Žirnių tyrė
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Avižinė košė
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Rabarbarų tyrė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Kepti ryžiai
-
Grikių košė su daržovėm
Morkų pudingas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Morkos,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Obuoliai,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė - Cinamonas
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
