
Morkų pudingas
INGREDIENTAI:
12 vienetų | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
1 vienetas | obuoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Linksmoji bulvių košė
-
Citrininiai ryžiai
-
Vaikiška tyrelė
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Moliūgų košė
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Pieniška ryžių košė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Smaližių avižinė košė
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Sorų kruopų košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Manų apkepas su razinomis
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Ryžių košė su cukinija
Morkų pudingas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Morkos,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Obuoliai,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė - Cinamonas
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...