Pupeles išbrinkiname šaltame vandenyje ir išverdame.
Išvirusias pupeles perplauname šaltu vandeniu ir suberiame į dubenį.
Susmulkintą svogūną, česnaką, kiaušinius, tuną sumaišome su pupelėmis ir užpilame padažu.
Lėkštę išklojame salotų lapais ir ant jų sudedame salotas. Puošiame žalumynais.

Norvegiškos salotos
INGREDIENTAI:
100 gramų | pupelės (rudosios) |
1 vienetas | svogūnai (ropinis) |
150 gramų | tunas |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 skiltelė | česnakas |
3 vienetai | salotos (lapai) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (iš žuvų konstervų) |
1 valgomasis šaukštas | acto (vyno) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Ežiukai
-
Velykinis užkandis
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Pica su vištiena
-
Kūčiukai
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Pica studentiška
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Sūrio suktinukai
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Omletas su špinatais
-
Vaisių vėrinukai
-
Sūdytos lašišos receptas
Norvegiškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pupelės, rudosios,
100 gramų -
Svogūnai, ropinis,
1 vienetas -
Tunas,
150 gramų -
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Salotos, lapai,
3 vienetai -
Aliejus, iš žuvų konstervų,
3 valgomieji šaukštai -
Actas, vyno,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles išbrinkiname šaltame vandenyje ir išverdame.
Išvirusias pupeles perplauname šaltu vandeniu ir suberiame į dubenį.
Susmulkintą svogūną, česnaką, kiaušinius, tuną sumaišome su pupelėmis ir užpilame padažu.
Lėkštę išklojame salotų lapais ir ant jų sudedame salotas. Puošiame žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...