Pupeles išbrinkiname šaltame vandenyje ir išverdame.
Išvirusias pupeles perplauname šaltu vandeniu ir suberiame į dubenį.
Susmulkintą svogūną, česnaką, kiaušinius, tuną sumaišome su pupelėmis ir užpilame padažu.
Lėkštę išklojame salotų lapais ir ant jų sudedame salotas. Puošiame žalumynais.

Norvegiškos salotos
INGREDIENTAI:
100 gramų | pupelės (rudosios) |
1 vienetas | svogūnai (ropinis) |
150 gramų | tunas |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 skiltelė | česnakas |
3 vienetai | salotos (lapai) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (iš žuvų konstervų) |
1 valgomasis šaukštas | acto (vyno) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Salotos „Antikvaras“
-
Kepenų paštetas
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Šokoladinės braškės
-
Omletas su krevetėmis
-
Tradicinė silkė
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Salotos ananase
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Įdarytos bulvės
-
Piršteliai su kmynais
-
Marinuota skumbrė
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Silkė su plakta grietine
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Roterdamo riekelės
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
Norvegiškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pupelės, rudosios,
100 gramų -
Svogūnai, ropinis,
1 vienetas -
Tunas,
150 gramų -
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Salotos, lapai,
3 vienetai -
Aliejus, iš žuvų konstervų,
3 valgomieji šaukštai -
Actas, vyno,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles išbrinkiname šaltame vandenyje ir išverdame.
Išvirusias pupeles perplauname šaltu vandeniu ir suberiame į dubenį.
Susmulkintą svogūną, česnaką, kiaušinius, tuną sumaišome su pupelėmis ir užpilame padažu.
Lėkštę išklojame salotų lapais ir ant jų sudedame salotas. Puošiame žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...