
230 mililitrų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | margarinas (Rama, kepiniams) |
350 mililitrų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | cukraus pudra (dekoravimui) |
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Ištepkite pyrago formą (26-28 cm skersmens) margarinu ir užberkite miltų. Pavartykite formą taip, kad miltai nuklotų visą formos vidų. Likusius miltus iš jos išberkite. Prikaistuvyje išlydykite margariną, sudėkite šokalado gabalėlius. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir leiskite šokoladui ištirpti. Margariną ir šokoladą galima išlydyti ir mikrobangų krosnelėje. Lengvai suplakite kiaušinius su cukrumi, sudėkite šiek tiek atvėsusį šokolado ir margarino mišinį. Suberkite miltus ir cinamoną. Suplakite į vientisą masę ir supilkitę į paruoštą formą. Pyragą apibarstykite uogomis ir kepkite orkaitėje 15-17 minučių. Patiekdami apibarstykite cukraus pudra. Mėgaukitės su ledais arba plakta grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žydų meduolis
-
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Saulėgrąža
-
Obuolių pyragas
-
Karamelinis obuolių pyragas su ledais
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Moliūgų pyragas
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Pyragas "Karpatai"
-
Kakavinis varškės pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
-
Šokoladinis obuolių pyragas
-
Šokoladinė vasara
-
Papajaus pyragėliai
-
Pyragas su rikota
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
-
Bananų pyragas
-
Studentiškas vyniotinis
Paprastasis šokoladinis pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
230 mililitrų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Margarinas, Rama, kepiniams,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
350 mililitrų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Cukraus pudra, dekoravimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
papildomai reiks 100-150 ml šaldytų arba džiovintų uogų.
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Ištepkite pyrago formą (26-28 cm skersmens) margarinu ir užberkite miltų. Pavartykite formą taip, kad miltai nuklotų visą formos vidų. Likusius miltus iš jos išberkite. Prikaistuvyje išlydykite margariną, sudėkite šokalado gabalėlius. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir leiskite šokoladui ištirpti. Margariną ir šokoladą galima išlydyti ir mikrobangų krosnelėje. Lengvai suplakite kiaušinius su cukrumi, sudėkite šiek tiek atvėsusį šokolado ir margarino mišinį. Suberkite miltus ir cinamoną. Suplakite į vientisą masę ir supilkitę į paruoštą formą. Pyragą apibarstykite uogomis ir kepkite orkaitėje 15-17 minučių. Patiekdami apibarstykite cukraus pudra. Mėgaukitės su ledais arba plakta grietinėle.
Komentarai (5)
-
Aš
2013-05-14 19:30
O būtina dėti ;-) margariną skirtą kepiniams
-
aukse
2012-02-05 13:13
juokauju puikus is antro karto :super: :-D ;-)
-
Katrė
2011-05-05 21:57
Atsiprašau, bet kiek reikia dėti šokolado į šį pyragą? :-)