Miltus, cukrų ir kiaušinius suplakame. Tada nulupame obuolius ir juos supjaustome gabaliukais. Obuolius supilame į išplaktą masę ir supilame į išteptą (aliejumi) kepimo formą.
Kepame maždaug 30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
plokštainis iš obuolių
INGREDIENTAI:
5 vienetai | obuoliai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | cukrus |
5 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių užkandėlė
- Pusryčiai puodelyje
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Šventiniai krepšeliai
- Silkių vyniotiniai
- Pica, kepta keptuvėje
- Stirnienos vyniotiniai
- Kumpio suktinukai
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Valentino sumuštinukai
- Vaisių puokštė su šokolado glajumi
- Silkės su citrina
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Karališki pusryčiai
- Sauliaus kibinai
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Pikantiški migdolai
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Greita užkandėlė šventiniam stalui
- Keptas lietuviškas sūris
plokštainis iš obuolių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus, cukrų ir kiaušinius suplakame. Tada nulupame obuolius ir juos supjaustome gabaliukais. Obuolius supilame į išplaktą masę ir supilame į išteptą (aliejumi) kepimo formą.
Kepame maždaug 30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...