Miltus, cukrų ir kiaušinius suplakame. Tada nulupame obuolius ir juos supjaustome gabaliukais. Obuolius supilame į išplaktą masę ir supilame į išteptą (aliejumi) kepimo formą.
Kepame maždaug 30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

plokštainis iš obuolių
INGREDIENTAI:
5 vienetai | obuoliai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | cukrus |
5 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Salotos ananase
-
Silkė su saulėgražomis
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Ispaniški sandvičiai
-
Pikantiškos morkytės
-
Lavašo sumuštiniai
-
Įdaryti pomidorai
-
Gurmanų suktinukai
-
Daržovės drebučiuose
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Įdaryti agurkai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Krevetės
plokštainis iš obuolių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus, cukrų ir kiaušinius suplakame. Tada nulupame obuolius ir juos supjaustome gabaliukais. Obuolius supilame į išplaktą masę ir supilame į išteptą (aliejumi) kepimo formą.
Kepame maždaug 30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...