| 300 gramų | ryžiai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 sauja | grybai |
| šiek tiek | žalumynų ((įvairūs)) |
| 100 gramų | kiauliena (kumpis) |
| 1 stiklinė | mėsa (pjaustyta) |
| 3 vienetai | pomidorai |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkinta) |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Stebuklingas omletas
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Maki suši
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kibinai
-
Duonos riekutės tešloje
-
Dešrelės spiralėje
-
Pusryčiai puodelyje
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Sūrio kroketai
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Svogūnai prie alaus
Ryžių paštetas
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
300 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai,
1 sauja - Žalumynai, (įvairūs)
-
Kiauliena, kumpis,
100 gramų -
Mėsa, pjaustyta,
1 stiklinė -
Pomidorai,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, smulkinta,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai, juodieji
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išverdama biri ryžių košė. Ji išverčiama į graibštą. Nuvalyti, smulkiai supjaustyti grybai bei žalumynai pakepinami su aliejumi ir, į jį įpylus truputį vandens, patroškinami, kol suminkštėja. Po to sudedama supjaustytas kumpis, mėsa, pomidorai, pomidorų padažas ir petražolių lapeliai. Indas uždengiamas dangčiu, ir viskas 10 min. patroškinama. Po to įberiama druskos, pipirų, įpilama truputį vandens. Atsiradusios sultys per sietą nukošiamos ant ryžių. Keptuvas ištepamas sviestu, išbarstomas maltais džiūvėsėliais, į jį sukrečiama dalis ryžių, viduryje padaroma duobelė, į kurią sudedama troškinta mėsa. Viršus užlyginamas likusiais ryžiais, apibarstomas maltais džiūvėsėliais, apšlakstomas tirpintu sviestu. Paštetas kepamas orkaitėje, kol pasidaro auksinės spalvos. Patiekiamas su lapinėmis salotomis.
