
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aliejaus |
500 gramų | tešla (sluoksniuota, bemielė) |
400 gramų | kopūstai |
150 gramų | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.
2.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.
3.
Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.
4.
Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duona su svogūnais
-
Grūdėtoji duona
-
Kondensuoto pieno keksiukai
-
Naminiai riestainiukai
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Purus aviečių vyniotinis
-
Obuolių pyragas
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Kopūstų tortas
-
Sūrinukai
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Spurgos iš varškės
-
Kokosiniai sausainiai
-
Norvegiška tuno pynė
-
Vaisių tortas
-
Česnakinė duona
-
Teisininko pica
-
Kriaušių pyragas
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
Pikantiškas daržovių pyragas
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aliejus
-
Tešla, sluoksniuota, bemielė,
500 gramų -
Kopūstai,
400 gramų -
Svogūnai,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.
Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.
Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...