
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aliejaus |
500 gramų | tešla (sluoksniuota, bemielė) |
400 gramų | kopūstai |
150 gramų | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.
2.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.
3.
Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.
4.
Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Aguoninis pyragas
-
Riešutinis tartas
-
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
-
Pyragas su bulvėmis
-
Obuolių pyragas
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Pyragas su rabardarų džemu
-
Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
-
Kopūstų pyragas su grybais
-
Voveraitės
-
Belgiški vafliai
-
Paprastasis keksas
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
-
Keksas su mėlynėmis
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Sausainiai su migdolais
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aliejus
-
Tešla, sluoksniuota, bemielė,
500 gramų -
Kopūstai,
400 gramų -
Svogūnai,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.
Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.
Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...