50 gramų | sviestas (biskvitui) |
0.5 vieneto | kondensuotas pienas (kremui, indeliuose) |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys (puošimui) |
3 valgomieji šaukštai | pienas (glajui) |
150 gramų | sviestas (biskvitui) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (biskvitui) |
3 arbatiniai šaukšteliai | kakava (glajui) |
150 gramų | juodojo šokolado (biskvitui) |
125 gramai | sviestas (biskvitui) |
150 gramų | cukrus (biskvitui) |
2 vienetai | kiaušiniai (biskvitui) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai (biskvitui) |
125 gramai | kvietiniai miltai (biskvitui) |
50 gramų | cukraus pudra (puošimui) |
Kremui: kondensuotą pieną ir sviestą išsukti iki vientisos masės ir pertepti lakštus.
Glajui: ant silpnos ugnies užvirinti ingredientus ir aplieti tortą. Dėti šaltai, kad sustingtų. Puošti citrinos sulčių ir cukraus pudros glajumi.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dietiškas torčiukas
- Tortas su uogienės padažu
- Imbierinis tortas Kalėdoms
- Jogurtinis tortas
- Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
- Tortas su šokoladu
- Tortas "Grietinė"
- Kavos tortas su migdolais
- Jogurtinis tortas su vaisiais
- Tortas „Bitutė“
- Vaisinis bananų - mandarinų tortas
- Tortas Napoleonas
- Tortas "Vasaros prisilietimas"
- Tortas su maskarponės sūriu
- Šokoladinis kokosinis tortas
- Tiramisu tortukas
- Aistės jogurto pyragas
- Vyniotinis su margu įdaru
- Šokoladinis varškės pyragas
- Nekeptas oreo tortas
Šokoladinis tortukas
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, biskvitui,
50 gramų -
Kondensuotas pienas, kremui, indeliuose,
0.5 vieneto -
Citrinų sultys, puošimui,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas, glajui,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, biskvitui,
150 gramų -
Cukrus, biskvitui,
3 valgomieji šaukštai -
Kakava, glajui,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Juodasis šokoladas, biskvitui,
150 gramų -
Sviestas, biskvitui,
125 gramai -
Cukrus, biskvitui,
150 gramų -
Kiaušiniai, biskvitui,
2 vienetai -
Kepimo milteliai, biskvitui,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai, biskvitui,
125 gramai -
Cukraus pudra, puošimui,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šokolado gabaliukus, sviestą ir 2 šaukštus vandens sudėti į indą ir kaitinti vonelėje virš garų, kol šokoladas ir sviestas ištirps. Atvėsinti, supilti cukrų su kiaušiniais ir išsukti. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, taip pat supilti i masę. Išmaišius dėti i dvi apvalias formas. Kepti 160 laipsnių temperatūroje apie 25-30 min. Atvėsinus padalinti į 4 dalis.
Kremui: kondensuotą pieną ir sviestą išsukti iki vientisos masės ir pertepti lakštus.
Glajui: ant silpnos ugnies užvirinti ingredientus ir aplieti tortą. Dėti šaltai, kad sustingtų. Puošti citrinos sulčių ir cukraus pudros glajumi.
Skanaus!
Komentarai (7)
-
Inesa
2015-02-14 13:08
biški neatidžiai idėtas receptas.. :/ issišifravau i dar neaišku kur 3 v.š. cukraus dedas nes irgi 2 kartus parašyta kad i biskvitą.... bandysim kept :)
-
giedre
2014-01-22 12:52
paprastas ir labai skanus gavosi:)
-
Eglė
2013-11-08 10:04
Liuks receptas!Nieko nesupratau.Dariau bet kaip,gavosi skanus.
-
jurgita
2013-08-25 09:28
tris kartus nurodytas sviesto kiekisir visi biskvitui :)
-
laima
2013-07-14 20:43
patikslinimas:sviestas-glajui50g.sviestas-biskvitui125g.sviestas-kremui150g.:)
-
Monika
2013-05-07 15:25
fainiai :-) :super: