
Troškinta jautiena su bruknėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | bruknės |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta (25-35 min.). Baigiant kepti (kai liks 10-15 min.) suberkite bruknes. Patiekite su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutienos maltiniai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Pyragas su kukuliais
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Aštrus guliašas
-
Spageti su kukuliais
-
Netikras zuikis tešloje
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Mėsos kukuliai
-
Keptas paršelis
-
Škotiški kiaušiniai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Cukinijų laiveliai
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Kėdainių maltinis
-
Paprasti balandėliai
Troškinta jautiena su bruknėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bruknės,
2 stiklinės - Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta (25-35 min.). Baigiant kepti (kai liks 10-15 min.) suberkite bruknes. Patiekite su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (4)
-
pekinas
2009-09-25 00:33
siulyciau trecdali brukniu pertrinti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...