Troškinta jautiena su bruknėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 2 stiklinės | bruknės |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 500 gramų | jautiena |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta (25-35 min.). Baigiant kepti (kai liks 10-15 min.) suberkite bruknes. Patiekite su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Kiaulienos karka
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Kepta aviena
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Karališkas kepsnys
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Įdaryta cukinija
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Virdžinijos kumpis
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Kiaulienos kepsniai
Troškinta jautiena su bruknėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bruknės,
2 stiklinės - Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta (25-35 min.). Baigiant kepti (kai liks 10-15 min.) suberkite bruknes. Patiekite su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (4)
-
pekinas
2009-09-25 00:33
siulyciau trecdali brukniu pertrinti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
