![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Trupinių skanėstas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | šakotis (trupiniai) |
200 gramų | dribsnių (be cukraus) |
50 gramų | šokoladas (pieniškas) |
1 skardinė | kondensuotas pienas |
50 gramų | migdolai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į indą suberiu trupinius, dribsnius (sausi pusryčiai), smulkintą šokoladą, smulkintus riešutus ir gerai išmaišau.
2.
Kondensuotą pieną verdu ant lėtos ugnies (inde su vandeniu) apie 1 valandą..
Dar šiltą pilu ant trupinių mišinio ir gerai išmaišius suspaudžiu.
Padedu vėsiai, o jau po kelių valandų ragauju.
Labai tinka su kava.
Dar šiltą pilu ant trupinių mišinio ir gerai išmaišius suspaudžiu.
Padedu vėsiai, o jau po kelių valandų ragauju.
Labai tinka su kava.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Šokoladinis vyšnių pyragas
-
Meduolis
-
Pyragas su mandarinais
-
Sūrio pyragas
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Pyragas su persikais
-
Obuolių pyragas
-
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
-
Šimtalapis su razinomis
-
Šokoladinė tarta su kriaušėmis
-
Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
-
Braškių pyragas
-
Braziliškas keksas
-
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
-
Biskvitas su antaniniais obuoliais
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
Trupinių skanėstas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šakotis, trupiniai,
200 gramų -
Dribsniai, be cukraus,
200 gramų -
Šokoladas, pieniškas,
50 gramų -
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Migdolai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į indą suberiu trupinius, dribsnius (sausi pusryčiai), smulkintą šokoladą, smulkintus riešutus ir gerai išmaišau.
Kondensuotą pieną verdu ant lėtos ugnies (inde su vandeniu) apie 1 valandą..
Dar šiltą pilu ant trupinių mišinio ir gerai išmaišius suspaudžiu.
Padedu vėsiai, o jau po kelių valandų ragauju.
Labai tinka su kava.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...