Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, plakant sudėkite grietinę ir suminkštėjusį sviestą. Sudėkite vyšnias ir išmaišykite. Tada suberkite miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite. Sudėkite tešlą į formą, pateptą riebalais ir kepkite 175°C temp. 50 minučių.
Iškepusį pyragą, apibarstykite cukraus pudra.
Vyšnių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
150 gramų | grietinė |
400 gramų | vyšnios (šaldytos arba šviežios ) |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
- "Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
- Macarons
- Mielinis pyragas su obuoliais
- Keksiukai su varške ir džiovintom slyvom
- Avižinės bandelės
- Marmurinis kavos keksas
- Kokosinis pyragas
- Evos šokoladiniai keksiukai
- Įvairių vaisių pyragas
- Pyragėlis su uogomis
- Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
- Tortas Mylimiausiajam
- Meilės sausainiai
- Keksas
- Imbieriniai keksiukai
- Arbatiniai sausainiai
- Šokoladiniai sausainukai
- Keksas su apelsinų sultimis ir razinomis
- Aguoninis tortas
Vyšnių pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
150 gramų -
Vyšnios, šaldytos arba šviežios ,
400 gramų - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, plakant sudėkite grietinę ir suminkštėjusį sviestą. Sudėkite vyšnias ir išmaišykite. Tada suberkite miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite. Sudėkite tešlą į formą, pateptą riebalais ir kepkite 175°C temp. 50 minučių.
Iškepusį pyragą, apibarstykite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Onute
2019-07-27 20:25
O cukraus kiek?
-
Ilona
2016-01-03 09:41
Recepte nenurodyta kiek deti miltu tik kepimo kilteliu kiekis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...