
Žiediniai kopūstai tešloje
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
100 gramų | kvietiniai miltai |
0.8 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje. Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą, pasaldintą vandenį. Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais. Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla. Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą ir dedamos į gerai įkaitintus riebalus. Iš visų pusių apkepamos. Baigiama kepti ant mažos ugnies. Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis, bruknių uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Obuoliai tešloje
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Užkanda "Braškės"
-
Omleto keksiukai
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Žalumynų indeliai su krevetėmis
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Šaltiena
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Girti čeburėkai
-
Buritos (burritos)
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Omletas su kumpiu
-
Aluje virti vėžiai
Žiediniai kopūstai tešloje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Pienas,
4/5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje. Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą, pasaldintą vandenį. Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais. Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla. Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą ir dedamos į gerai įkaitintus riebalus. Iš visų pusių apkepamos. Baigiama kepti ant mažos ugnies. Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis, bruknių uogiene.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...