
Žiediniai kopūstai tešloje
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
100 gramų | kvietiniai miltai |
0.8 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje. Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą, pasaldintą vandenį. Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais. Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla. Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą ir dedamos į gerai įkaitintus riebalus. Iš visų pusių apkepamos. Baigiama kepti ant mažos ugnies. Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis, bruknių uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio kroketai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Sūrių užkandelė
-
Sūrio lazdelės
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Helovyno voriukai
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Uždara pica
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Sūri širdelė
-
Stebuklingas omletas
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Keptas varškės sūris
-
Lašišos sumuštinukai
Žiediniai kopūstai tešloje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Pienas,
4/5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje. Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą, pasaldintą vandenį. Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais. Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla. Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą ir dedamos į gerai įkaitintus riebalus. Iš visų pusių apkepamos. Baigiama kepti ant mažos ugnies. Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis, bruknių uogiene.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...