Patiekalui dar pasiruoškite marlės ir folijos.
Žuvį sumalkite su piene arba sultinyje išmirkytu batonu. Į šią masę suberkite smulkiai supjaustytas virtas morkas, įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams. Tada patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant kopūsto lapų dėkite maltą žuvį, ją gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus. Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais (pipirais, lauro lapais, salierais ir pan.) apie 30 min. Galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Labai tinka raudoni padažai.
Žuvies vyniotinis kopūstų lapuose
INGREDIENTAI:
| 1.2 kilogramo | jūros lydeka (filė) |
| 2 vienetai | morkos (virtos) |
| 8 vienetai | kopūstai (lapai) |
| 2 vienetai | batonas (riekelės) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | prieskoniai (žuvims) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkutė su cinamonu
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Sūrio suktinukai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Helovyno voriukai
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Šokoladinės vynuogės
-
Japoniški suktinukai
-
Galva
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Cukinijos lazdeles
-
Kepti svogūnai tešloje
-
Vaisių buketas
Žuvies vyniotinis kopūstų lapuose
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka, filė,
1 ir 1/5 kilogramo -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Kopūstai, lapai,
8 vienetai -
Batonas, riekelės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Prieskoniai, žuvims
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Patiekalui dar pasiruoškite marlės ir folijos.
Žuvį sumalkite su piene arba sultinyje išmirkytu batonu. Į šią masę suberkite smulkiai supjaustytas virtas morkas, įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams. Tada patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant kopūsto lapų dėkite maltą žuvį, ją gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus. Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais (pipirais, lauro lapais, salierais ir pan.) apie 30 min. Galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Labai tinka raudoni padažai.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Beata
2009-12-20 11:12
pabandysiu nes žuvies su kopūstais nesu valgius ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
