Baklažanus supjaustyti griežinėliais.
Apibarstyti druska ir palikti 20-30 min.
Baklažanų griežinėlius nuplauti šaltu vandeniu ir nusausinti.
Kiekvieną baklažano griežinėlį apkepinti keptuvėje.
Dar ant karštų baklažanų užberti sūrio, užtepti majonezo, uždėti griežinėlį agurko, skiltelę pomidoro ir pusę alyvuogės.
Vieno kąsnio užkandėles pabarstyti druska ir pipiriukais.

Baklažanų ir sūrio užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | pomidorai |
80 gramų | alyvuogių |
2 vienetai | agurkų |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | baklažanai (vidutinio dydžio) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Silkė su daržovėmis
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Naminė pica su faršu
-
Dešriukai
-
Rūkytas lynas
-
Įdaryti pomidorai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Burgundiškos pupelės
-
Kiaušinienė su batonu
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Sumuštinukai
-
Velykinės morkytės
-
Bulvytės fri
-
Mumijos
-
Skrebučiai
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
80 gramų -
Agurkai,
2 vienetai - Druska
-
Baklažanai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus supjaustyti griežinėliais.
Apibarstyti druska ir palikti 20-30 min.
Baklažanų griežinėlius nuplauti šaltu vandeniu ir nusausinti.
Kiekvieną baklažano griežinėlį apkepinti keptuvėje.
Dar ant karštų baklažanų užberti sūrio, užtepti majonezo, uždėti griežinėlį agurko, skiltelę pomidoro ir pusę alyvuogės.
Vieno kąsnio užkandėles pabarstyti druska ir pipiriukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...