
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
100 gramų | kvietiniai miltai |
10 vienetų | kiaušiniai |
300 gramų | cukrus |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių svajonė
-
Braškių tortas
-
Lietinių tortas
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Tortas Napoleonas
-
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
-
Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
-
Blynų tortas
-
Tortukas "Gaiva"
-
Aguoninis tortas
-
Gardus tortas
-
Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
-
Varškės tortas
-
Tortas iš krekerių "Žuvytės"
-
Pyragas „Sniegas“
-
Lukos želė tortas
-
Tortas "Žvaigždė"
-
Tiramisu
-
Ananasų tortas
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
Biskvitas

- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
10 vienetų -
Cukrus,
300 gramų - Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tryniai sukami su cukrumi, kol pasidaro puri masė ir jos tūris padidėja 3 kartus. Sudedami prieskoniai, vėliau — gerai išplakti baltymai, pabarstant juos miltais, sumaišytais su krakmolu. Tešla atsargiai išmaišoma ir sudedama į dvi aliejumi išteptas formas. Kepama 30—35 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Šį šviesų biskvitą galima derinti su kaviniu, kakaviniu, duoniniu, pipiriniu ar kitais tamsios spalvos biskvitais. Jį galima pagardinti verdančiu vandeniu nuplikytomis maltomis aguonomis. Šiuo atveju jos suberiamos į su cukrumi išsuktus trynius.
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2010-07-26 18:29
kazko cia truksta :-p
-
elida
2009-11-12 19:03
tai kokioje temperaturoje kepti? :-( ka reiskia vidutinio?
%-)
-
green_raven
2009-04-01 23:14
Turbūt tokie, kokie patinka. Manau, tiktų truputį vanilės koncentrato ar šlakelis migdolų esencijos arba, kaip kad buvo minėta, maltos aguonos.
-
genute
2009-04-01 21:24
o kokie prieskoniai dedami i isuktus kiausinius su cukrumi?????????? :-( :-(